Horoscop 28 aprilie 2021

28 aprilie 2021  |  05:16  |  👁 608 Vizualizari


Berbec

Pentru Berbeci, aspectul copiilor îi poate îngrijora azi și parcă simt că orele nu mai trec sau că lucrurile nu se mișcă cum ar trebui. Să aibă încredere că totul o să fie bine cât de curând.

Taur

Pentru Tauri, Luna îi face emoționali și mai sensibili decât de obicei, iar Saturn, cu toate că îi restricționează pentru un moment anumite dorințe, o să le aducă mare satisfacție după ce vor fi avut răbdare.

Gemeni

Pentru Gemeni, nodul nord îi face ambițioși, iar Saturn o să mai pună piedici din când în când ca să îi ajute să se hotărască ce vor cu adevărat. Aspectele sunt bune dacă reușesc să privească jumătatea pozitivă a situației.

Rac

Pentru Raci, anumite aspecte preferă să nu le discute, tocmai pentru că nu îi privesc sau cumva îi fac să se simtă incomod în ce privește o persoană dragă. Să aibă grijă de durerile de cap sau de spate care îi mai pot necăji azi.

Leu

Pentru Lei, Soarele îi ajută să fie puternici și să vadă oportunitățile acolo unde în trecut nu reușeau. Încrederea în ei este cea care îi determină să reușească să se organizeze azi.

Fecioară

Pentru Fecioare, acasă, lucrurile se așează frumos și parcă sunt nerăbdători ca ceva minunat să se întâmple. Planetele le susțin să vadă dincolo de treburi sau de anumiți oameni și să gândească pozitiv.

Balanță

Pentru Balanțe, Venus le face mai sensibile pe aspectul sănătății sau le determină să se gândească de două ori înainte să ia o inițiativă. Multe lucruri se întâmplă acasă la ele și tot acolo își doresc să reușească în tot ce o să își propună.

Scorpion

Mercur vă instigă să comunicați cu cei apropiați despre ce aveți pe suflet, iar Jupiter va ajută să fiți înțelepți și să va alegeți cuvintele cu grijă. Încercați să spuneți totul din punctul vostru de vedere, nu să va exprimați pentru alte persoane.

Săgetator

Marte vă instigă să rezolvați niște lucruri din trecut și să puneți un punct acolo unde este cazul. Nu va mai lăsăți bântuiti de fantomele trecutului când totul merge în favoarea voastră.

Capricorn

Drumurile sau călătoriile vă pot ocupă astăzi ziua, dar și treburile pe care le mai aveți de făcut acasă. Din punct de vedere financiar puteți sufa ușurați pentru că astrele va susțin.

Vărsător

Marele benefic vă aduce împlinire și casa comunicării și a familiei este una încărcată cu evenimente interesante. Rezolvați tot ce mai aveți restant pentru a va bucura de momente de liniște alături de cei dragi.

Pești

Vreți să faceți totul într-un ritm rapid, iar asta vă ocupă toată ziua. Pentru rezultate pozitive, încercați să va organizați încă de dimineață pentru a nu rata niciun detaliu.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.