Horoscop 27 septembrie 2021

27 septembrie 2021  |  05:33  |  👁 334 Vizualizari


Berbec

Este o zi plină, ai multe sarcini de dus la bun sfârșit. Oboseala și stresul își vor face apariția și ar fi bine să anulezi planurile de ieșit în oraș spre seară, trebuie să ai mai mult timp de odihnă.

Taur

Ziua începe cu un conflict spontan cu partenerul de viață. Îți lasă un gust amar și te vei gândi la respectiva discuție pe tot parcusul timpului. Ai putea să-i dai un telefon și să puneți lucurile în ordine, nu vei mai fi distras.

Gemeni

Eforturile din ultimele zile au dat roade și apare o ofertă de lucru. Pare cam tot ce îți doreai, dar trebuie să fii atent la toate detaliile și să nu iei o decizie fără să îți lămurești toate necunoscutele.

Rac

Ești preocupat de finalizarea unor treburi acasă și, pentru a termina treaba, ai putea chiar să-ți iei o zi liberă sau să pleci cu câteva ore mai devreme. Nu ar fi rău nici să ceri ajutorul unui om apropiat, vei economisi ceva energie.

Leu

Reuniunea familială programată pentru această zi nu a fost cea mai bună idee. Sunteți obosiți și fără chef și sunt multe șanse să apară și mici tensiuni. Trebuie să nu pui la suflet tot ce spun unii oameni.

Fecioară

Ai parte de un început de săptămână plin, dar nu trebuie să disperi. Ia lucrurile pe rând și rezolvă-le pe fiecare în parte. Dacă nu le termini pe toate, nu e un capăt de lume. Mai sunt multe zile până la weekend.

Balanță

Chiar dacă ai avut parte de îngrijorări cu privire la starea financiară, totul pare să se rezolve favorabil. Apar unele câștiguri, care te vor scoate din impas. Totuși, trebuie să fii atent la cheltuieli.

Scorpion

Chiar dacă programul este destul de încărcat, găsești timp și pentru a ieși cu prietenii. E cea mai bună idee, reuniunea îți va aduce multă bună dispoziție și te va încărca de voie bună.

Săgetător

Vin vești bune în plan sentimental. O relație nou începută are perspective bune și totul pare să meargă în direcția dorită.

Capricorn

Nu ai o zi ușoară. Pe lângă sarcinile de la locul de muncă, trebuie să rezolvi și unele treburi în casă. Ai de cumpărat lucruri esențiale, care nu suportă amânare, și vei fi nevoit să te plimbi prin magazine. Vei avea nevoie de multă răbdare.

Vărsător

Ai parte de surprize neplăcute la locul de muncă, care vin însoțite și de mulți nervi. Cum nu sunt prea multe lucruri pe care le poți schimba, cel mai bine ar fi să încerci să te calmezi și să-ți faci treaba ca și până acum. Mai ai puțin și scapi.

Pești

Te îngrijorează starea de sănătate a unui om apropiat. Vei reuși să-l convigi să-i faceți o vizită medicului și vei constata că lucrurile nu sunt atât de grave.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.