Horoscop 27 iulie 2021

27 iulie 2021  |  05:06  |  👁 703 Vizualizari


Berbec

Cei născuți în zodia Berbec se bucură din plin de revenirea lui Jupiter în Vărsător, deoarece este un tranzit care le aduce popularitate, le aduce ocazia de a-și pune pe picioare niște planuri și proiecte pe care le au, mai ales dacă sunt în comun cu alții sau în zona de online. Totodată, este o perioadă în care pot cunoaște noi persoane care se pot dovedi de ajutor pentru ei, pot lega noi prietenii și pot intra în noi grupuri și organizații.

 Taur

Taurii au parte de revenirea lui Jupiter în sectorul carierei lor și acest aspect îi va ajuta pe nativi să se afirme, să iasă în față și să-și atingă obiectivele. Totodată, pot primi recunoașterea meritelor, aprecieri și pot veni șanse de creștere profesională, poate chiar o nouă funcție sau o nouă direcție profesională.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni se bucură și ei de revenirea lui Jupiter în Vărsător pentru că le poate aduce șanse de a-și atinge niște idealuri avute și de a face progrese la nivelpersonal, spiritual și profesional. Nativii pot să se înscrie la noi seminarii, cursuri, pot învăța lucruri noi care vor contribui la creșterea intelectuală, dar și la conturarea unei noi viziuni asupra viitorului. Pot să ajungă mai ușor la o înțelegere cu partenerul de viață sau cu colaboratorii, dat fiind că Jupiter le guvernează relațiile.

Rac

Racii pot profita de revenirea lui Jupiter în Vărsător pentru a-ți îmbunătăți situația financiară, pentru a obține un credit, pentru a intra în posesia unei moșteniri, dar și pentru a-și îmbunătăți viața intimă și a depăși o serie de limitări, dependențe și traume emoționale. De evitat relațiile tabu. Horoscopul de azi le poate aduce vești bune legate de salariul partenerului. În toată perioada care urmează, șansa ca partenerul să-și crească veniturile este mare.

Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de revenirea lui Jupiter în sectorul relațiilor și se conturează până la finele anului o perioadă favorabilă pentru a-și îmbunătăți viața de cuplu. Un fost partener se poate reîntoarce, se pot împăca cu o persoană dragă sau pot încheia cu zâmbetul pe buze o relație care nu mai funcționează. De asemenea, șansele ca cei singuri să înceapă o nouă poveste de iubire care se va dovedi serioasă sunt foarte mari. Profesional, Jupiter aduce șanse de noi colaborări și noi contracte.

Fecioară

Fecioarele au parte de revenirea lui Jupiter în sectorul sănătății,a spect deosebit de benefic pentru nativii care s-au confruntat în ultimul timp cu diferite probleme. Acum au șansa de a le vindeca, însă au și susținere să-și schimbe rutina zilnică. Pe de altă parte, tot Jupiter va aduce șanse profesioanle, ocazia unor schimbări benefice de program sau de activități la locul de muncă sau chiar ocazia ca unii nativi să-și schimbe jobul cu unul mai bun care le aduce și împlinire și bucurie.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță se bucură de revenirea lui Jupiter în sectorul iubirii și al copiilor, aspect care poate aduce în cazul multor nativi șansa de a se îndrăgosti sau de a deveni părinți. Alți nativi se pot bucura de reușitele copiilor, în timp ce alții au șansa de a-și exprima creativitatea și simțul artistic și să se bucure de succes. Horoscopul zilei susține activitățile relaxante, petrecerea timpului liber alături de cei dragi. În perioada care se deschide de acum, sfatul meu este ca Balanțele să caute fericirea și să se bucure mai mult de viață, fiind atente și la nevoile și bucuriile copilului interior.

 Scorpion

Jupiter revine în sectorul familiei și al locuinței, iar acest aspect este de bun augur pentru Scorpionii care vor să-și crească familia. Totodată, Marele Benefic, poate aduce șansa unor nativi de a-și face un credit imobiliar, de a-și cumpăra o casă sau de a tranzacționa un teren, un bun imobiliar sau de patrimoniu. Sunt și Scorpioni care se mută din casa părintească sau din țară, mai ales din criterii perofesionale, dar și Scorpioni care se mută cu partenerul de viață.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au toate motivele să se bucure de revenirea lui Jupiter în Vărsător. Guvernatorul lor le va activa sectorul comunicării și nativii vor ieși în față grație modului în care se exprimă, vor fi mai deschiși în dialog și vor negocia în favoarea lor. De asemenea, pot învăța mai ușor, pot să se facă cunoscuți în urma unui interviu, a unei ședințe, a unui discurs public. Horoscopul de azi le poate aduce vești bune și sfaturi care se vor dovedi de ajutor în viitor. Este o perioadă în care crește dorința de a călători, chiar adcă este vorba de scurte deplasări și excursii.

Capricorn

Capricornii au parte de revenirea lui Jupiter în sectorul financiar al banilor obținuți din muncă proprie. Nativii au șanse de acum și până la finele anului să-și crească veniturile. Pot primi creșteri salariale, pot avea șansa să facă bani din monetizarea propriilor lor talente și abilități. În plus, este o perioadă în care încrederea în ei înșiși va crește. Horoscopul zilei le cere să evite cheltuielile și nu doar azi ci și în perioada imediat următoare sau cel puțin să nuu facă excese.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au toate motivele să se bucure de revenirea lui Jupiter în zodia lor. Marele Benefic le va aduce nativilor șansa de a-și îmbunătăți viața, le va aduce oportunități de creștere, de expansiune. Își pot atinge niște obiective și, totodată, vor fi mai optimiști, mai entuziaști și se vor bucura de îmbunătățirea stării de sănătate.

Pești

Jupiter, din postura de guvernator al Peștilor, odată cu revenirea în Vărsător, le va aduce nativilor  șansa de a se vindeca, fie că este vorba de vindecarea de trecut, fie că este vorba de vindecarea fizică și psihică. Este o perioadă în care pot ierta și se pot ierta, în care pot să schimbe rutina zilnică pentru a se odihni mai bine, o perioadă în care pot renunța la vicii, dependențe și relații toxice.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.