Horoscop 25 martie 2021

25 martie 2021  |  06:07  |  👁 488 Vizualizari


Berbec
E o zi bună pentru a-ți face timp și a te gândit la tine, în special la sănătatea ta. E momentul potrivit pentru a face unele schimbări, poate în alimentație sau în ceea ce privește mișcarea pe care ar trebui să o faci constant.
Taur
Astăzi e posibil să dai un pas în spate și să te gândești la alegerile pe care le-ai făcut până acum și mai ales la cum au ajutat acestea. Evită să repeți greșelile din trecut.
Gemeni
Casa a 11-a este scosă în evidență astăzi, ceea ce reprezintă imaginea ta în societate și cum te simți în raport cu cei din jur. Se întrevedere organizarea unui eveniment sau a unei vacanțe.
Rac
Vești bune pentru tine. Poți intra în contact ușor cu oamenii și poți socializa productiv, lucru care îți dă o energie de învingător.
Leu
A venit timpul să-ți faci noi planuri pentru viitor, fie că este vorba despre o schimbare legată de casă sau de o călătorie pe care o aveai în gând. Energia zilei este bună.
Fecioară
S-ar putea ca orgoliile să fie astăzi supradimensionate. O discuție deschisă, cu cărțile pe față, ar putea ajuta. De asemenea, și puțină diplomație ar coborî disputa la un nivel plăcut. Oricum, obișnuiește-te cu gândul că ar putea apărea și replici acide.
Balanță
Ai parte de o zi destul de dificilă din punct de vedere profesional, lucru care se datorează faptului că nu ai încercat să prevezi unele lucruri ușor de întrezărit în contextul în care te afli. Este o zi cu randament scăzut.
Scorpion
Ar fi bine să vezi dacă atmosfera încărcată pe care o simți de atâta vreme nu te are ca pion principal, într-o măsură mică cel puțin. Te-ai putea îngriji de această doză care-ți aparține și ai putea discuta despre ceea ce te apasă.
Săgetător
Plăcerea recunoașterii meritelor este una incredibilă, mai ales că știi cât de mult ai tras chiar în ultimii ani pentru a începe să ajungi la niște rezultate. Poate că acum e momentul tău sa scapi de ceva vechi si să începi o alta perioada mai buna.
Capricorn
Vibrația zilei de astăzi te ajută să petreceți un  timp de calitate alături de cei dragi și îți aduce sprijinul persoanei iubite.  Încearcă să petreci cât de mult timp poți  acasă pentru a te relaxa.
Vărsător
Astăzi poți fi mai convingător că de obicei, mai ales atunci când vrei să faci un lucru bun. Marte îți da putere și energie, iar asta te ajută să fii o susținere și pentru cei dragi.
Pești
Programează-ți întâlniri importante și fă planuri care să merite toată investiția de timp  și energie.Tranzitele din această zi favorizează orice tip de discuție productivă.
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.