Horoscop 24 iunie 2020. O zodie primeşte astăzi o veste excelentă. Va câştiga curând mulţi bani

horoscop
24 iunie 2020  |  07:36  |  👁 406 Vizualizari


BERBEC   Zările par senine, la serviciu și acasă, sau la munca la domiciliu. Sunt Sânzienele, zi magică. Reuşeşti să cazi de acord şi să închei o alianţă cu cineva din anturaj, sau din famile. Evită semnele de pământ și de apă, nu sunteți pe același drum! Mai bine fa-ti ordine in hartii sau in foldere. O sa gasesti ceva ce iti va da o idee grozava! În ceea ce priveşte sănătatea stelele te averizează că bei prea puţine lichide. Nu uita că o apă de bună calitate este cheia sănătăţii şi a unei vieţi lungi. Nu lăsa pe nimeni, chiar bine intenţionat, să facă pe mediatorul în problemele tale sentimentale sau familiale.

TAUR   Întrebări care vin și se duc, tu rămâi cu găsirea răspunsurilor. Este Drăgaica, zi în care nu se lucrează. Ești într-o formă bună, dar evită efortul fizic. Nu oferi explicații, când nu ți le cere nimeni, e dovadă de slăbiciune! Totul pare perfect, dar vai, ţine numai o zi! Trebuie să iei măsuri – planifică-ţi timpul în aşa fel încât să ai mai mult timp liber. Chiar dacă ai nevoie de mai mulţi bani (cine nu are ?) nu-ţi sacrifica pasiunile tale şi micile plăceri pe altarul viţelului de aur, care viţel este probabil unul dintre cozodiacalii tăi!

GEMENI  Ești optimist și ironic. Nimic nou! Totul e să știi când trebuie să te oprești, să nu exagerezi în nimic. Încearcă să-ți faci aliați printre colegi, așa poți aplana unele bârfe și intrigi! De Sânziene nu eşti prea vesel, de aceea e bine să-ţi faci de lucru prin casă, poate faci ceva ordine prin haine, în orice caz să nu stai fără să faci ceva, să nu laşi furtunoasele gânduri să te cuprindă şi să te conducă – pâna seara îţi vei reveni. Cu Mercur, patronul tău cosmic, bine aspectat ai parte de o veste bună care te poate ajuta în viitor să câştigi mai mulţi bani. Poate…

RAC Ziua este favorabilă pentru derularea unor proiecte profesionale, sau de învățământ. Atenție, trebuie să te concentrezi foarte bine, ai o mare putere de focalizare, pe termen scurt, însă! Stagnezi pe o pozitie profesionala care nu prea se potriveste cu visele tale. Cu mai multa tenacitate și noroc o sa ajungi unde iti doreai. Dar trebuie să-ţi faci un plan, o strategie, pentru Numele Lui Dumnezeu! Nu mai aştepta să trecă timpul, nu te mai mulţumi cu puţin, cu firimituri de pe jos. Începe chiar de astăzi, de ziua magică a Sânzienelor.

LEU  În mod cert nu trebuie să faci nicio operațiune bancară, nicio speculație financiară, nu da și nu lua bani cu împrumut. Evită casele de pariuri și jocurile de noroc, astăzi sunt pagubă curată! Analizeaza bine şi vei vedea ca este o situatie obiectiva. Nu dictatură sanitară! Trebuie să redescoperi şi să te apropii de dorinţele şi nevoile tale originare, de nucleul motivaţiilor tale. Vei descoperi ce departe te-a dus valul vieţii de ceea ce îţi doreai tu de fapt. Nu ar fi rău să găseşti o cale de apropiere dintre ceea ce trebuia să fie şi ceea ce este în prezent. Ziua de astăzi îţi este favorabilă în domeniul profesional.

FECIOARĂ   Astăzi trebuie să te ocupi de treburile administrative, facturi, bănci – toată catastrofa, vorba lui Zorba Grecul! Din fericire, relaţiile în cuplu merg bine şi ai ajutor în acţiunile tale. Nu pierde timpul! Timpul trece, copiii cresc, oamenii se ofilesc, iată, momentul a trecut şi zgura parerilor de rau se adună în inimă. Evită perioada aceasta de timp, mai ales în cursul dimineţii, să dai, sau să iei bani cu împrumut, sau să faci operaţiuni financiare importante. Astăzi este Drăgaica, capricioasă și răzbunătoare. Dar, neapărat, neapărat, fă mai multă mişcare, mai pe seară când este mai suportabil!

BALANŢĂ Dragostea este pozitiv influenţată, la fel şi carisma proprie a nativilor din zodie. Profită de bunătatea stelelor, dar fără să exagerezi. Mai ales evită excesul de vanitate, prostie și minciună! Ai prea multe pe cap, s-au adunat multe probleme. Cu toate că eşti nervos, trebuie să maschezi acest lucru şi să araţi bunăvoinţă şi diplomaţie. Aşa poate poţi să faci rost de ajutor, în această zi magică a Sânzienelor!

SCORPION  Nu lua în considerare bârfele şi intrigile, în sensul să nu reacţionezi în niciun fel, imediat. Dar descifrează mesajul lor, nu iese fum, fără foc! O zi de miercuri bună, ziua lui Mercur, fără necazuri mari! O anumită rutina se cere în profesie sau meserie şi se numeşte metodă, dar, atenţie, în dragoste trebuie sa aduci mereu ceva nou, ca să-i intreţii mereu flacăra! Trebuie, astăzi, de Drăgaică, să-ţi cauţi cu grijă cuvintele!

SĂGETĂTOR  Eşti prea direct, prea vrei totul, acum, astăzi! Mai multă iscusință, aplică tehnica „feliilor de salam”, concentrează-te pe un singur lucru, acţiune, finalizează și apoi, mai faci un pas! Păstrează-ţi zâmbetul pe buze, ciripeşte în continuare bârfe mondene şi așa vei fi cel mai apreciat. Nu te băga in discuţii serioase care privesc banii, sau interesul altora. O zi bună, de Sânziene. Poţi să-ţi iei o recuperare sau pur şi simplu te simţi foarte bine după orele de program, sau cu munca la domiciliu. Concentrează-te astăzi pe relaţiile tale sentimentale. Foloseşte cu isteţime resursele pe care le ai!

CAPRICORN Dimineaţa poţi întâlni nişte obstacole. Nu te descuraja, nu mormăi că numai ţie ţi se întâmplă! Fii atent la sursele tale, oportunităţile abundă, undeva există și o veste bună pentru tine! Cu obstacole, sau fără, daca stai acasă şi trebăluieşti este o zi excelentă, dacă nu – este la fel de bună in realizări şi în afirmarea ta la serviciu, sunt Sânzienele zi de mare putere. Cu toate că nu prea ai bani, visele tale de mărire şi de imbogăţire nu-ţi dau pace. Continuă, norocul ajută pe cei îndrăzneţi! Ţi-ai programat din timp ziua aceasta pentru cumpăraturi în oraş, dar iata, ceva neaşteptat, te face să-ţi schimbi planurile. Este, totuşi, o veste bună!

VĂRSĂTOR  Nu lăsa problemele şi dorinţele să te depăşească. Rezolvă, fă ceea ce poţi, iar dacă este chiar imposibil… uită! Nu-ţi face planuri să construieşti piramide, pentru că nu eşti faraon! Stelele favorizează o seara relaxantă şi odihnitoare pe care o meriţi. Dupa cum spune inteleptul, la un prieten trebuie sa gaseşti aprobarea faptelor tale, dar si un sfat adevarat, un pahar de apă şi o carte buna! Aşa că te poţi duce în vizită la un prieten. Astăzi, de Sânziene, nu trebuie sa forţezi lămurirea unor situaţii, deoarece atuul pe care te bazezi deseori, intuiţia şi inspiraţia, nu te ajută prea mult.

PEŞTI Astăzi te concentrezi cu dificultate. Eşti obosit şi vara capricioasă nu te ajută deloc. Trebuie să te relaxezi şi să vezi un film, o comedie, care să-ţi redea tonusul şi ritmul necesar! Iţi place viaţa senină şi senzuală. Inconjoară-te de lucruri placute, nu îţi trebuie mulţi bani, ci doar mult bun gust. Stelele si conjunctura astrologica, de Sânziene, zi magică, te avantajeaza astazi, protejandu-te eficace impotriva atacurilor dusmanilor stiuti si nestiuti. Astazi trebuie sa eviti asumarea de angajamente si responsabilitati pe termen lung, sa nu faci promisiuni gen pielea ursului din pădure – pe care apoi o sa le regreţi!

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.