Horoscop 22 iulie! Vești teribile pentru o zodie: Se apropie nişte termene, nervozitatea creşte

horoscop
22 iulie 2020  |  08:32  |  👁 523 Vizualizari


Horoscop 22 iulie! Vești teribile pentru o zodie: Se apropie nişte termene, nervozitatea creşte

BERBEC Se pare că astăzi te miri de ceva, sau de cineva. Este, în fine, o surpriză plăcută, la serviciu, sau poate acasă. Nu trebuie să exagerezi cu efortul, mai ales cu cel fizic şi nu sta în curent! Ziua de azi poate aduce unora dintre nativii din Berbec o schimbare în bine: un posibil câştig de bani sau o altceva neaşteptat, dar plăcut. Posibile mici dureri de cap, la propriu şi la figurat pe fondul unui Marte slab aspectat, din zodie. Seară plăcută, poate o veste bună.

TAUR Conjunctura îţi dă câştig de cauză, ai o zi bună. Atât în domeniul sentimentelor, cât şi în carieră, profesie, meserie, ba şi la bani. Totuşi, fii atent, pentru că nicio minune nu ţine mult! Nu uita ca optimismul este incapăţânarea de a spune ca te simţi bine cand totul in jurul tau merge rău. Afacerile personale şi cele amoroase sunt, însă, bine aspectate. Trebuie să dai dovadă de prudenţă la tot ceea ce înseamnă uniune, asociaţie, adunare. De asemenea, lămureşte detaliile contractuale şi aspectele legale ale posesiunilor tale sau comune.

GEMENI Ai nevoie de încurajarea celor din jurul tău, dar natura ta sociabilă îţi poate juca astăzi o festă. Nu te grăbi să-ţi împărtăşeşti tainele persoanelor noi din viaţa ta, poţi avea decepţii! Astăzi propriile idei pot să te surprindă, prin originalitatea şi supleţea exprimată, aşa incât profită, mai ales în domeniul sentimental. Totodată mai calm şi mai activ decât de obicei, poţi să rezolvi astăzi unele lucrări întârziate sau să aplanezi conflicte. Nu te lăsa încărcat cu sarcini suplimentare, arătă că ai şi limite.

RAC Treci un prag, depăşeşti un obstacol! A sosit momentul să culegi roadele eforturilor şi investiţiilor realizate cu multe sacrificii. Bucură-te de ultimele reuşite, alături de cei dragi! Astăzi fă-ţi o imagine care să corespundă preferinţelor anturajului. Ceea ce este important pentru tine este să placi celor din jur! Se apropie nişte termene, nervozitatea creşte. Fie că pleci în concediu, fie că ai un prag în viaţă, sfatul meu este să te grăbeşti încet. Altfel pierzi din vedere amănunte importante.

LEU Astăzi doreşti să-ţi perfecţionezi cunoştiinţele, în domeniul muncii tale. Apropierea unui prag, al unui termen, te face să doreşti să înveţi unele tehnologii moderne, dar şi să evoluezi spiritual. Dimineaţa este favorabilă lucrurilor importante. Promovează-ţi cu hotărâre interesele profesionale. Nimic financiar, nimic speculativ – poate unde banii sunt din ce în ce mai rari şi preţurile cresc continuu. O zi plina de hotărâri inspirate: sa te laşi de fumat, să slăbeşti, să nu mai cheltuieşti aiurea banii, să nu mai pierzi nopţile…

FECIOARĂ Nimeni, din jurul tău, nu se plictiseşti astăzi! Îi baţi la cap drăguţ şi inofensiv, cu reţete şi sfaturi, doar să se simtă ei bine. Eşti „mama răniţilor” într-un război cu virusul Wuhan și distopia sanitară! Amână, dar nu renunţa! Nu lăsa nicio schimbare majoră să te tenteze – nu vinde, nu cumpăra, nu investi, nu-ti face noi prieteni! Lasa lucrurile aşa cum sunt, să vină cum vor ele, poate te vor surprinde, dar înţelept te vei numi! Un semn de foc iţi poartă noroc şi te ajută să ieşi dintr-o încurcătură.

BALANŢĂ Ordine, disciplină, măscuțe în magazine? E “democraţie”! În căpşorul tău s-a înfipt ideea că ştii prea multe şi, de aceea, nu mai ţii cont de “sugestiile” şefilor, patronilor, superiorilor, dsitopiei sanitare. Încearcă şi cu soacra, ai curaj? Întreabă anturajul, pe cei din jurul tău, poate afli ce idei au colegii de la serviciu. O veste aşa-şi-aşa îţi îndreaptă atenţia către o relaţie sau o afacere din trecut. Se profilează o zi cenuşie, mediocră. O poţi înviora cu o masă cu prietenii. Poate plătesc ei, poate nu costa mult, dar o sa te înveseleşti!

SCORPION O şansă nesperată! O noutate, o veste, te serveşte astăzi ca patru aşi la jocul de poker! Totuşi, vezi nori grei adunându-se la orizontul viitorului tău. Pregăteşte-te bine, din timp! Zâmbeşte, ţine capul sus şi îmbracă-te bine, curat şi fără fiţe, elegant. Daca vrei să faci parte din elita trebuie să faci eforturi şi să te comporţi ca atare. Aspectele planetelor favorizează abilitatea nativilor din zodia Scorpionului să rezolve problemele legate de relaţiile cu terţi, să negocieze în amănunt, sau, să rezolve probleme cu autorităţile.

SĂGETĂTOR Încearcă să nu ţii cont de faulturile de joc cotidiene! Trebuie să decelezi, care sunt situaţii obiective şi care sunt atacuri personale. Dar, pe seară, mult romantism de vară! Dacă consideri viaţa o permanenta confruntare, o luptă şi o provocare în care trebuie să-ţi atingi scopul călcând pe cadavre, atunci eşti înca unul din „turma diavolului”, cum se spunea în Evul Mediu. Nu te lasa dus de nas de cuvinte mari, nu te lăsa folosit! Perioada favorizează nativii care activează în transporturi, educaţie şi comerţ.

CAPRICORN Astăzi nu pleca urechea la sfaturilor persoanelor pe care nu le cunoşti suficient de bine, gen Bau-Bau, sultanul Arafat, bazează-te doar pe propria logică şi îndemânare, pe propriile informaţii şi cunoştiinţe. Ziua este favorabilă nativilor din Capricorn cu activităţi legate de ştiinţă, tehnică, sau tehnologie. Gândeşte-te cum să faci lucrurile cum trebuie, cu tragere de inimă, cu suflet, doar eşti din zodia perfecţioniştilor, nu-i lăsa pe alţii să-şi bată joc şi să le facă strâmbe!

VĂRSĂTOR Poţi să-ţi armonizezi unele relaţii sociale, cu gândul că, la un moment, dat te pot ajuta, pot deveni profitabile! Nu încerca să-ţi depăşeşti condiţia, mai ales prin cheltuielile de astăzi! Climatul general de la serviciu şi de acasa este uşor neplăcut şi încordat, tensiunea tinde către cote maxime, dar aproape nimic nu se petrece. Adică niciun eveniment important! Totul pare un imens arc care se comprimă, se comprimă… Din punctul tău de vedere este o perioadă… interesantă, vorba chinezului. Astepţi să vezi ce se întamplă… sau este o perioadă de indecizie, în care te hotărăşti mai greu!

PEŞTI Recţionezi imeditat, pe măsură ce se derulează lucrurile şi evenimentele. Te simţi invadat de emoţii şi sentimente neplăcute, de informaţii negative care nu îţi trebuie, nu îţi fac plăcere! Distopia liberală sanitară! Mai multă relaxare, somn suficient, puţină mâncare de calitate, evită stresul! Dimineaţa poţi întâlni o oarecare opoziţie într-o problemă. Nu reacţiona imediat, pentru că situaţia se poate rezolva de la sine. Utilizează orele de lumină naturală pentru activităţile curente şi nu te deplasa după căderea întunericului. Vremea ciudată, când foarte cald, când furtună, când rece – o vreme cam nesimţită, te face sa te iriţi repede.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.