Horoscop 22 iulie 2021

22 iulie 2021  |  05:05  |  👁 385 Vizualizari


Berbec

Astăzi avem parte pe cer de două aspecte astrologice importante. Soarele va intra în zodia Leu, iar Venus, planeta iubirii și a banilor, va intra în zodia Fecioară. Pentru tine urmează o perioadă în care vei dori să te distrezi mai mult, să te bucuri de persoana iubită și de activitățile în doi, dar totodată, vei reuși să te focusezi și pe muncă și să-ți îmbunătățești stilul de viață.

Taur

Astăzi avem parte pe cer de două aspecte astrologice importante. Soarele va intra în zodia Leu, poziție din care te susține să rezolvi contexte legate de familie și locuință, iar Venus, planeta iubirii și a banilor, dar și guvernatoarea ta, va intra în zodia Fecioară, poziție din care va aduce considerabile îmbunătățiri vieții tale sentimentale.

Gemeni

Astăzi avem parte pe cer de două aspecte astrologice importante. Soarele va intra în zodia Leu, susținându-te puternic pe tot ce ține de comunicare și negocieri, iar Venus, planeta iubirii și a banilor, va intra în zodia Fecioară, aspect care te susține să te apropii de familie mai mult și să te ocupi de activități casnice, poate chiar de o redecorare a locuinței.

Rac

Astăzi avem parte pe cer de două aspecte astrologice importante. Soarele va intra în zodia Leu, iar Venus, planeta iubirii și a banilor, va intra în zodia Fecioară. Pentru tine urmează o perioadă în care poți negocia cu încredere, poți obține beneficii în urma negocierilor și îți focusezi energia pe îmbunătățirea veniturilor.

Leu

Astăzi avem parte pe cer de două aspecte astrologice importante. Soarele, guvernatorul tău, va intra în zodia ta, iar Venus, planeta iubirii și a banilor, va intra în zodia Fecioară. Ai toată susținerea astrelor din punct de vedere energetic, te bucuri de mai multă determinare să-ți atingi scopurile, te afirmi și, totodată, ai șanse să-ți crești veniturile.

Fecioară

Astăzi avem parte pe cer de două aspecte astrologice importante. Soarele va intra în zodia Leu, iar Venus, planeta iubirii și a banilor, va intra în zodia ta, poziție din care te susține să-ți pui mai mult farmecele în valoare și să-ți îmbunătățești viața personală și relațională. Mai multă grijă la odihnă și la sănătate pentru că unele afecțiuni mai vechi sau netratate pot fi puse acum în lumină.

Balanță

Astăzi avem parte pe cer de două aspecte astrologice importante. Soarele va intra în zodia Leu, iar Venus, planeta iubirii și a banilor, dar și guvernatoarea ta, va intra în zodia Fecioară. Încearcă să nu te închizi în tine, ci să ieși mai mult din casă, să petreci timp cu prietenii și să cunoști oameni noi. Atenție la pasiuni ascunse! Proiectele tale se bucură de vizibilitate și tu poți câștiga mai ușor simpata celor din jur.

Scorpion

Astăzi avem parte pe cer de două aspecte astrologice importante. Soarele va intra în zodia Leu, poziție din care te susține în carieră, să te afirmi și să-ți atingi țelurile, iar Venus, planeta iubirii și a banilor, va intra în zodia Fecioară, aspect care-ți aduce o îmbunătățire a relației cu prietenii, dar și cu partenerul de viață.

Săgetător

Astăzi avem parte pe cer de două aspecte astrologice importante. Soarele va intra în zodia Leu, iar Venus, planeta iubirii și a banilor, va intra în zodia Fecioară. Pentru tine urmează o perioadă în care ai șansa să-țiîmbunătățești statutul profesional, să culegi roade de pe urma funcției tale, dar și ocazia de a pleca într-o călătorie.

Capricorn

Astăzi avem parte pe cer de două aspecte astrologice importante. Soarele va intra în zodia Leu, iar Venus, planeta iubirii și a banilor, va intra în zodia Fecioară. Pentru tine urmează o perioadă în care ți se cere schimbarea unor mentalități legate de viața sentimentală astfel încât să ajungi la o viziune comună cu partenerul. Posibile tensiuni în cuplu legate de bani și fidelitate.

Vărsător

Astăzi avem parte pe cer de două aspecte astrologice importante. Soarele va intra în zodia Leu, iar Venus, planeta iubirii și a banilor, va intra în zodia Fecioară. Pentru tine urmează o perioadă în care relația de cuplu capătă intensitate și poți oficializa o relație, iar pe de altă parte, poți rezolva situații ce țin de bani și bunuri materiale deținute împreună cu alții.

Pești

Astăzi avem parte pe cer de două aspecte astrologice importante. Soarele va intra în zodia Leu, poziție din care îți va aduce energie la locul de muncă și îmbunătățirea stării de sănătate, iar Venus, planeta iubirii și a banilor, va intra în zodia Fecioară, poziție din care te susține foarte mult să-ți îmbunătățești relația cu partenerul de viață sau să semnezi un contract de colaborare.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.