Horoscop 22 aprilie 2020

22 aprilie 2020  |  07:11  |  👁 761 Vizualizari


Horoscop 22 aprilie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi de eforturi. Se poate să-ntampinăm dificultăți de la prima oră, dar să nu ne lăsăm descurajați, c-o să răzbim și o să ne atingem scopurile.

Vibrația zilei este 22 și am putea scăpa de lucrurile care nu ne convin.

 

HOROSCOP 22 APRILIE 2020 TAUR

Ați putea face mai mult în relația de cuplu și partenerul încă așteaptă să vă oferiți să preluați din greutățile celeilalte jumătăți. Va simțiți în putere, gata de noi provocări și în profesie și în viața personală, și o să vă străduiți să mulțumiți pe toată lumea, ceea ce înseamnă un mare efort.

 

HOROSCOP 22 APRILIE 2020 GEMENI

O să prindeți din zbor  modalitate de a face rost de bani – măcar pentru două luni și tot e ceva. O s-aveți mai multă grijă de voi, de ten, de mâini, de îmbrăcăminte, mai croitoriți ceva, o să vă aranjați și părul, îl mai tundeți un pic.


HOROSCOP 22 APRILIE 2020 RAC

Se poate să fiți luați drept model și să fiți un port drapel pentru o cauză, poate vă implicați într-o campanie. Poate acordați o consiliere cuiva care e la-nceput de drum într-o profesie care ridică o serie de necunoscute pentru această persoană și o să vă prindă și vouă bine interacțiunea.

HOROSCOP 22 APRILIE 2020 LEU

 

Vă simțiți capabili să preluați niște sarcini de serviciu ca să coordonați activitatea, chiar și de-acasă – o monitorizați. Pare că v-ați împăcat cu gândul c-o să lucrați în altă combinație profesională, o fi și o aparatură pe care trebuie s-o stăpâniți, ca să vă sporiți performanțele.

HOROSCOP 22 APRILIE 2020 FECIOARĂ

 

O s-aveți de susținut o lucrare, de dat examen și să încheiați o situație. O să gășiți un culoar către străinătate ca să lucrați pe computer poate, dați de oameni interesați de domeniul vostru și puteți colabora – vedeți ce iese.

 

HOROSCOP 22 APRILIE 2020 BALANȚĂ 

Cineva vă provoacă la o discuție despre viitorul vostru împreună și care se poate să depindă de o casă – vedeți ce soluții aveți. Vă puteți interesa de bani, de contracte, de o posibilă colaborare – e o perioadă bună pentru parteneriat – vedeți cum vă-nțelegeti în privința banilor – să fie convenabil.

 

HOROSCOP 22 APRILIE 2020 SCORPION

O să reluați o discuție pe marginea relației de cuplu care are nevoie de mici îmbunătățiri, pe ici, pe colo – ca s-o salvați. O să tranșați o situație, că nu mai acceptați niște condiții contractuale care v-or fi dus la disperare și poate mai obțineți câte ceva din ce le-ați pretins șefilor.

 

HOROSCOP 22 APRILIE 2020 SĂGETĂTOR

O să va curteze cineva și se poate să fie cu declanșare de endorfine, așa, la distanță, și așteptați pân-o să va puteți întâlni. Bună colaborare cu anturajul colegial, amical, o să vă armonizați la treabă, la distracție, în video, și o să perfectați metoda, să lucrați și în continuare.

 

HOROSCOP 22 APRILIE 2020 CAPRICORN

Se poate să vă folosiți de toate calitățile ca să ieșiți dintr-o încurcătură – fie ea și tehnică, pe net, și-o să va mai ajute și altcineva. Poate-aveți de rezolvat o problema cu banca și intrați pe site, sunați, dați email, ca să nu trebuiască să va duceți și o să aflați răspunsurile de care-aveți nevoie.

HOROSCOP 22 APRILIE 2020 VĂRSĂTOR

Poate amenajati o încăpere ca să se joace, să-și facă lecțiile copiii, și vă faceți timp și să-i supravegheați. Se poate să continuați munca de recondiționare a unei piese de mobilier, sau mai reparați câte ceva pe la mașină, dacă vă pricepeți și o să aveți parte de reușite.

 

HOROSCOP 22 APRILIE 2020 PEȘTI

E bine s-aveți și mai mare grijă de sănătate,să țineți și o dietă, să nu luați în greutate, să vă păstrați suplețea. Vă puteți asigura un venit suplimentar dacă o să dați curs unei colaborări, să vă completați bugetul, măcar pe o distanță de câteva luni până când o să intrăm în normal.

 

HOROSCOP 22 APRILIE 2020 BERBEC

O să rezolvați chestiuni care țin de școală, de perfectarea unor acte, fără să ieșiți din casă. Aveți idei îndrăznețe și o să vă-ncumetați să faceți lucruri care să vă reprezinte și să vă ofere posibilitatea să ieșiți în evidență prin ceva care să fie marca voastră.

sursa:https://stirileprotv.ro/show-buzz/horoscop/horoscop-22-aprilie-2020-prezentat-de-neti-sandu-scorpionii-isi-refac-viata-sentimentala.html

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.