Horoscop 21 mai 2021

21 mai 2021  |  05:30  |  👁 860 Vizualizari


 Berbec

Berbecii pot avea parte de o stare generală de slăbiciune, de moleșeală, însă este foarte probabil să fie vorba și de suprasolicitare mentală și confuzie. Este o zi în care sunt sfătuiți să fie atenți la deplasările pe care le fac, să fie corecți și să nu încalce regulile. Comunicarea, dintr-un punct forte, astăzi se poate transforma în slăbiciune dacă exagerează, dacă se laudă prea mult. Pot chiar transmite mesaje, informații greșite. Horoscopul de azi le cere morală și corectitudine.

Taur

Taurii pot avea tendința de a fi prea lăudăroși financiar și pot cheltui bani doar pentru a se mândri sau pentru a arăta altora statutul lor. Sunt sfătuiți să evite înșelăciunile sau tendința de a se implica în fel și fel de contexte care promit câștiguri rapide. Pe de altă parte, atenție la propunerile prietenilor și la asocieri, dacă ofertele sunt prea tentante sau cer investiții prea mari. Nevoia de liniște și odihnă este mare. În plan sentimental se pot simți neînțeleși și neapreciați.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de un careu care se formază între Soarele proaspăt intrat în zodia lor, și Jupiter din sectorul carierei. Nativii au tendința de a se lăuda prea mult, de a se pune într-o lumină care nu le aparține sau pentru care nu sunt pregătiți. Cu alte cuvinte, sunt sfătuiți să nu iasă în față cu forța pentru că imaginea lor poate avea de suferit. În plus, nu trebuie să-și asume sarcini și responsabilități prea multe pentru că nu le pot face față. Horoscopul de azi îi atenționează că pot avea conflicte cu superiorii sau cu autoritățile, de aceea este de preferat să nu încalce regulile. De asemenea, de evitat efortul fizic, suprasolicitările pentru că nivelul de stres poate fi crescut acum și grijă la accidentări.

 Rac

Pentru Raci ziua de astăzi poate veni cu iluminări și revelații, însă forțate, dar care vor stimula puternic nativii să facă o schimbare. Pot renunța la ceva care le inhibă evoluția, care-i ține pe loc, indiferent cât de dureros ar fi. Nativii trebuie să aibă grijă la tendința de a se lăsa pradă unor vicii de moment, de a duce la extrem o stare anxioasă. Sunt posibile stări interioare agitate, chiar în urma unor descoperiri care să nu le pice bine. Unii Raci se pot simți trădați sau pot avea senzația că s-au înșelat, că niște convingeri pe care le-au avut nu au fost morale.

 Leu

Leii trebuie să aibă mai multă grijă astăzi la propunerile prietenilor și de preferat ar fi să nu aibă încredere în tot ceea ce spun sau promit cei din jur. Pot deveni excesiv de autoritari cu cei din jur și nu îi ajută deloc ca imagine. Nu este momentul investițiilor și nici cu cheltuielile nu ar trebui să exagereze. Mai multă grijă la persoanele cu care se asociază sau lucrează în proiecte de grup. Horoscopul de azi le cere mai multă responsabilitate față de ceea ce arată lumii pentru a nu se expune prea mult.

Fecioară

Fecioarele sunt sfătuite să fie rezervate în discuțiile cu autoritățile, cu superiorii și să aibă mare grijă la imaginea lor, la reputația lor. Pot face excese din dorința de a ieși în față, din dorința de a se face remarcați, însă dat fiind faptul că Luna le traversează zodia, poate să-i echilibreze mai mult și să le ofere răbdare și simț practic. Cei care au de atins obiective profesionale, trebuie să o facă corect, pe căi morale. Pe de altă parte, pot veni provocări din partea partenerului de viață sau colaboratorilor și ar trebui să facă un efort pentru a menține relațiile armonioase.

Balanță

Balanțele trebuie să aibă grijă la tendința de a se suprasolicita profesional din dorința de a-și atinge niște scopuri. Este o zi în care ar trebui să pună mai mult accent pe odihnă șipe obținerea echilibrului organic. Pe de altă parte, horoscopul zilei le atrage atenția că-și pot impune punctul de vedere, își pot susține convingerile mult prea autoritar și cu înverșunare.

Scorpion

Cei născuți în semnul Scorpion pot fi foarte cheltuitori și mai ales pot avea tendința de a vâna câștiguri rapide, aspect care le poate aduce mai degrabă pierderi. Nu este o zi favorabilă pentru investiții, ci mai degrabă pentru a vedea pe unde pierd bani și de ce. Atenție la excesul de autoritate în cuplu. Este o zi foarte pasională, însă care aduce riscuri celor ce se lasă pradă aventurilor și relațiilor extraconjugale.

Săgetător

Săgetătorii pot avea parte de conflicte cu cei dragi, cu părinții și cu partenerul de viață și pot simți din plin nevoia unei schimbări. Atenție la excesele de autoritate în cuplu sau cu colegii de muncă și la tendința de a pretinde ca totul să iasă ca ei. Trebuie depus efort pentru o bună cooperare. Este posibil ca unii nativi să se mute sau cel puțin să ia în calcul această variantă. Starea emoțională este apăsătoare și este posibil ca situații din trecut să le revină acum în minte și să-i copleșească.

 Capricorn

Capricornii au tendința de a munci în exces, de a se impune în fața colegilor și de a-și neglija starea de sănătate. Din dorința de a arăta ceea ce știu să facă mai bine, pot duce lucrurile la extrem. Pot exagera cu entuziasmul și se pot vinde foarte bine astăzi, însă important este să vândă realitatea și nu o iluzie. Dacă fac promisiuni și își asumă sarcini și responsabilități este foarte probabil ca mai târziu să nu le poată face față. Mai multă atenție la negocieri!

 Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se simt puternici și încrezători, își evidențiază cu nonșalanță talentele și au tendința de a se lăuda prea mult. Mare grijă la distracții, aventuri pentru că excesul poate aduce mai târziu păreri de rău. Dacă vor să cucerească pe cineva, ar trebui să o facă corect, cu propriile arme și fără a expune altceva decât realitatea. Horoscopul de azi le cere să evite speculațiile financiare și să se concentreze pe conservarea bunurilor materiale și resurselor pe care le dețin.

Pești

Peștii au tendința de a fi prea mândri, prea orgolioși și prea încrezători în propriile lor forțe. Cu cât devin mai încrezuți și mai optimiști, cu atât se vor izbi mai rău de realitate. De preferat ar fi să nu zică hop până nu au sărit groapa, indiferent cât de norocoși se simt în prezent. În cuplu nu ar trebui să se simtă de neînlocuit. Totodată, starea emoțională poate fi amplificată astăzi și nativii pot fi mai conflictuali cu cei dragi, îndeosebi cu părinții.

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.