Horoscop 20 Septembrie 2022

20 septembrie 2022  |  05:27  |  👁 186 Vizualizari


Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii din zodia Berbecului sunt preocupați de mult prea multe lucruri. În cele din urmă vei remarca o lipsă a concentrării asupra sarcinilor pe care le ai de îndeplinit. Neptun se află în a II-a ta casă, a comunicării, acest lucru denotă faptul că vei intra cu ușurință în conflicte.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Efectele mișcării retrograde a unei planete nu sunt întotdeauna ușor de întâmpinat. Se pare că ziua de azi debutează cu mici probleme pentru tine. Trebuie să te înarmezi cu calm și răbdare pentru a putea trece peste situațiile neprevăzute. Astrele îți vor sta și ele alături pentru a trece cu bine peste orice impediment care ar putea să apară.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Te bucuri de noi începuturi și realizări pe plan personal. În ultima vreme te-ai dedicat în totalitate sferei profesionale și-ai pierdut din vedere aspectele ce țin de carieră. A sosit momentul să faci o schimbare în viața ta. Prea mult timp ți-ai neglijat dorințele proprii. În zilele ce urmează te vei bucura de compania oamenilor dragi.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii sunt zodii de apă care iubesc să se afle în ajutorul celor din jur. Luna în zodia Taurului îți aduce o nouă vibrație energetică. Spre finalul acestei zile vei vedea și câteva schimbări pe plan personal. Vei face față cu brio provocărilor și vei descoperi noi calități pe care le-ai avut ascunse. Ești mult mai puternică decât lași să se vadă.

Leu: 23 iulie – 22 august

Horoscopul zilei de 20 septembrie 2022 spune că nativii din zodia Leului sunt pregătiți să cucerească noi orizonturi. Astrele știu că muncești din greu pentru a ajunge acolo unde îți dorești. Fiind o zodie de foc luptătoare, pare că știi singură să profiți de oportunitățile care îți ies în cale. Pe tot parcursul zilei te vei bucura de energia primită de la planeta Marte.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Este posibil ca o persoană din trecutul tău să încerce să te contacteze.Se pare că aceasta vrea să se întoarcă în viața ta pentru a începe împreună un nu proiect. Chiar dacă ești tentată să accepți, astrele spun că nu o perioadă potrivită pentru a-ți lua responsabilități în plus. Încearcă să te limitezi la lucrurile în care vezi un viitor.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Implicarea ta este întotdeauna apreciată de cei din jur. Se pare că astrele îți stau alături și te răsplătesc pentru reușitele tale. Este posibil ca pe parcursul acestei zile să vezi câteva schimbări de bun augur. În cea de-a doua parte s-ar putea chiar să te bucuri de vizita unei prietene mai vechi. Sunt vești noi pe care trebuie să le afli deja de ceva vreme.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii se numără printre cele mai geloase zodii. Astrele spun că este nevoie să găsești un echilibru interior și să te concentrezi mai mult asupra dezvoltării tale personale. Sunt câteva aspecte ce țin de personalitatea ta care trebuie puse la punct. S-ar putea ca pe termen lung să vezi schimbările pe care le aștepți.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii din zodia Săgetătorului și-au neglijat destul de mult starea de sănătate. Astrele spun că te preocupi prea mult de ceilalți și uiți să ai grijă de tine. Se pare că ei trece prin câteva momente dificile în zilele ce urmează. Poate că trebuie să te înarmezi cu răbdare și înțelegere. Ai nevoie de o abordare mult mai blândă față de greșelile pe care le faci.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Horoscopul zilei de 20 septembrie 2022 spune că nativii din zodia Capricornului sunt preocupați de programul de la locul de muncă.  Pentru tine e foarte important să ai totul pus la punct. Se pare că există lucruri care nu au fost pregătite așa cum ai fi sperat. Poate că ar trebui să încerci să nu mai controlezi fiecare aspect mărunt și să te concentrezi puțin asupra reușitelor personale.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Vărsătorii sunt sfătuiți să lase grijile în spate și să se relaxeze mai mult. Astrele spun că meriți să te bucuri puțin de eforturile pe care le-ai tot depus în ultimele săptămâni. Acum trebuie să privești cu entuziasm către viitorul pe care ți l-ai creat. Toată munca grea va fi răsplătită pe măsură în zilele ce urmează.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Pentru nativii din zodia Peștilor, familia este mereu pe primul loc. Astăzi te bucuri de timp de calitate petrecut alături de cei iubiți. Astrele știu că muncești din greu pentru a ajunge acolo unde îți dorești. Urmează să treci prin momente de neuitat, iar o prietenă dragă s-ar putea să-ți ofere o invitație de nerefuzat.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.