Horoscop 20 martie 2021

19 martie 2021  |  18:49  |  👁 502 Vizualizari


Berbec

Dacă te trezești în această dimineață și te simți ca și cum nu te poți da jos de pat, poate că acolo ar trebui să-ți petreci ziua. Ai lucrat din greu și foarte mult în ultimele săptămâni. Nu e de mirare că organismul tău se revoltă în cele din urmă. Aceasta este o zi pentru odihnă și relaxare. Munca va supraviețui și fără tine. Dă-te bolnav și apoi oprește telefonul. Este posibil să dormi în sfârșit mai bine după o perioadă extrem de lungă de neodihnă.

Taur

Fii atent astăzi. La locul de muncă poate apărea un comportament lipsit de etică și ar putea declanșa o furie ascunsă de ceva timp. Este posibil să ai dificultăți în a-ți menține emoțiile sub control, dar trebuie. Comunicarea este singura modalitate prin care poți trece prin această zi. După ce te-ai liniștit, s-ar putea să vrei să te apropii de persoana care se comportă iresponsabil.

Gemeni

Verifică de mai multe ori orice informație care apare astăzi. Există multă nemulțumire în aer, ceea ce este o combinație nefericită în orice circumstanță. Cercetează înainte să judeci. Este posibil ca bârfa să circule astăzi în jurul biroului. Nu dorești cu siguranță să te implici în astfel de treburi.

Rac

Nu lua extrasul de cont bancar la valoarea pe care o arată azi. Sunt probabil niște erori financiare acolo. Cineva poate dorește să vezi lucrurile din punctul lui de vedere, care nu se bazează neapărat pe fapte. Verifică de două ori cifrele care îți ajung pe birou. Ești singurul în care poți avea încredere că lucrează în interesul tău. Este timpul să îți pui mintea la contribuție și să lucrezi pentru tine.

Leu

Azi nu te simți prea sociabil. Ai fi mai fericit acasă, cu o carte bună, o masă bună și fără contact cu lumea exterioară. Din păcate, o astfel de singurătate nu este întotdeauna posibilă. Poate va trebui să găsești un echilibru între nevoia de izolare și obligațiile față de colegi. O parte din morocănia ta se poate datora unui dezechilibru fizic. Culcă-te devreme și a doua zi vei avea o altă atitudine.

Fecioară

Nativii din Fecioară nu prea au liniște acasă, azi. Tensiunea plutește în aer. Nu poți scăpa de senzația că cineva minte. Ești pacificator din fire, așa că tinzi să îți suprimi suspiciunile. În acest caz, instinctele tale nu dau greș. Persoana care ascunde informații o face pentru binele tău și va veni la tine odată ce situația a fost rezolvată. Atunci veți putea râde cu toții de ce a fost.

Balanță

Balanțele ar putea avea parte de momente delicate, însă nu neapărat din cauza propriilor acțiuni. Dacă te confrunți cu probleme cauzate de alții ai face bine să semnalizezi din timp, chiar dacă unii s-ar putea simți lezați pe moment. Fii diplomat, sincer și ferm, nu ai nimic de pierdut. În cel mai rău caz, vei stabili un procent, iar cei din jur vor fi mai atenți la propriul comportament, în special în chestiuni serioase, ce pot avea consecințe.

Scorpion

Scorpionii nu au răbdare, iar asta le-ar putea aduce prejudicii. Riscul de a lua o decizie rea, într-o situație complet avantajoasă, este mare, așa că nu merită să te grăbești – în special pe plan profesional. Fă un pas în spate, privește cu atenție, încearcă să înțelegi ce se întâmplă și acționează la momentul decisiv.

Săgetător

Săgetătorii care aleargă după câștiguri materiale ar putea avea parte de o mică revelație. Micile plăceri ale vieții chiar contează și, la un moment dat, vei realiza că cea mai mare bogăție este să ai timp suficient pentru ceea ce te pasionează. Și oameni dragi alături de care să împărtățești ceea ce simți. Restul este doar o iluzie.

Capricorn

Nativii Capricorn nu ar trebui să pună prea mare preţ, azi, pe bani sau contracte. Nu este o perioadă tocmai propice pentru voi, din punct de vedere financiar. Nu este momentul să încheiaţi contract pentru că nu sunteţi concentraţi 100% şi riscaţi să pierdeţi din vedere detalii semnificative care, pe termen mediu sau lung, s-ar putea să vă coste scump. Lăsaţi rezolvarea problemelor financiare pe o altă zi.

Vărsător

Nativii Vărsător nu trebuie să uite că suntem în weekend, ceea ce înseamnă că ideal ar fi să lăsaţi de o parte chestiunile lăsate de muncă şi să petreceţi mai mult timp alături de familie. Perioada petrecută de cei dragi vă poate încărca cu energie pozitivă pentru o nouă săptămână de muncă şi, în plus, există posibilitatea de a afla detalii noi despre o persoană anume.

Pești

Peştii trebuie să aibă încredere în propriile instincte când vine vorba de alţi oameni. Un personaj lipsit de etică încearcă astăzi să se apropie de voi şi ideal ar fi să vă menţineţi la distanţă de el. Economisiţi energie şi încercaţi să nu ajungeţi în situaţia de a plăti pentru greşelile făcute de altcineva. Ideal ar fi să petreceţi cât mai mult timp acasă, singur sau cel mult alături de persoana iubită.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.