Horoscop 20 februarie 2023

20 februarie 2023  |  06:06  |  👁 119 Vizualizari


 Berbec

Apar schimbări importante în viaţa Berbecilor. Unii simt multă bucurie, alţii aşteptau o schimbare, doar că nu se bucură la fel de mult.

Taur

Nativii din zodia Taurului au parte în acest zile de o protecție divină care apare prin intermediul unor persoane apropiate şi care vor foarte mult să îi ajute. Aceşti oameni au şi foarte mulţi prieteni, dar prieteni de calitate, nu din cei care doar se dau amici cu ei.

Gemeni

Gemenii au parte de armonie în familie. Totul le merge bine, se distrează, au fost în călătorii şi, în plus, vă intră bani în portofel și o să vă bucurați cu toții în familie.

Rac

Nişte marcaje karmice apar pentru nativii din zodia Racului în această perioadă, mai ales în plan financiar. Astrele recomandă multe atenţie şi prudenţă.

Leu

Leul este una dintre zodiile care au cea mai bună perioadă, iar aceasta este perioada în care scapă de karma grea. Se anunţă, aşadar, zile bune, perioade minunate pentru ei şi liniştea la care visează de mai mult timp.

 Fecioară

Nativii din Fecioară primesc vești fantastice în aceste zile. Lor totul le merge bine, chiar dacă nu muncesc prea mult. Se pare că au norocul de partea lor.

Balanţă

Balanţele o duc bine. Chiar foarte bine. La ei s-a răsturnat căruța cu noroc.

 Scorpion

Scorpionii e bine să ştie că, vorba proverbului, socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg. E bine să fie precauţi şi să nu creadă orice aud.

 Săgetător

În aceste zile, Săgetătorii sunt puşi în faţa unor decizii dificile. Au nevoie de calm, analiză, răbdare şi de prieteni adevăraţi aproape de ei, pentru că un sfat bun e întotdeauna binevenit.

Capricorn

Capricornii ar trebui să treacă peste durerile trecutului. Se pare că au nevoie de mai mult timp pentru a uita peste ce au trecut şi pentru a-şi vindeca rănile.

Vărsător

Unele probleme ignorate ies la suprafaţă. Rezolvarea lor nu mai suportă amânare, aşa că e bine ca nativii din Vărsător să ia problemele în mâini şi să nu mai lase timpul să treacă.

Peşti

O perioadă bună urmează pentru cei din zodia Peştilor. Astrele arată că vin zile în care ei pot da lovitura. Fie că e vorba de partea materială şi pot câştiga nişte bani sau de o surpriză în relaţia cu partenerul, oricum vor avea o perioadă prielnică.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.