Horoscop 2 iulie 2021

2 iulie 2021  |  04:56  |  👁 633 Vizualizari


Berbec

Se cere cumpătare și evitarea exceselor, în caz contrar vei avea parte de greșeli și lucruri neplăcute, în special la locul de muncă.

Taur

Ai tendința de a cheltui mai mult decât ai în portofel. Nu ar strica să pui frână și să nu mai achiziționezi lucruri de care nu ai nevoie.

Gemeni

Partenerul de viață are nevoie să audă tot ce crede că știe. Nu ezita să-și expui sentimentele pe tavă, ai numai de câștigat.

Rac

Pot ieși la iveală unele secrete pe care le credeai de mult uitate. Nu e cazul să te superi, totul este să nu mai pui la suflet răutățile din jur.

Leu

Strategia aleasă perioada asta legat de bani dă cele mai bune roade. Și uite așa rămâi cu bani în buzunar și pentru o mică vacanță.

Fecioară

Scapă de stres și fă planurile pentru vară. E momentul să te bucuri mai mult de viață, nu se rezumă totul la muncă și carieră.

Balanță

Simți dragoste din partea unei persoane din cercul de prieteni, dar îți este teamă să spui adevărul. Ia lucrurile ușor și va veni de la sine totul.

Scorpion

Nu lăsa nimic la voia întâmplării, mai ales când este vorba de propria persoană. Nu mai sta pe gânduri și ia-ți viața în mâini.

Săgetător

Se anunță surprize în plan amoros. Sunt șanse mari să găsești o persoană cu care să fii pe aceeași lungime de undă, să râdeți mult împreună.

Capricorn

Deschide bine ochi și ia în calcul toate lucrurile importante. Trăiește fiecare clipă la intensitate maximă și nu te mai gândi la furtunile din trecut.

Vărsător

Ai parte de aprecierea superiorilor, lucru care îți aduce o stare de bine pe termen lung. În sfârșit, simți că nu muncești degeaba.

Pești

Acceptă sfaturile prețioase pe care le primești de la cei dragi, nu mai fă numai ce te taie capul. E timpul să asculți ce au de spus ceilalți.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.