Horoscop 2 august 2021

2 august 2021  |  05:36  |  👁 389 Vizualizari


Horoscop Berbec

Ai parte de o zi interesantă, care te invită la răbdare și la condescendență în toate interacțiunile cu cei din jur. Bine ar fi să și faci ceea ce simți, dar să alegi ceea ce e bun.

 

Horoscop Taur

Ai spor în toate, chiar și la nervi și supărări și de aceea ar fi păcat să alegi să-ți îndrepți atenția spre aceste lucruri. Poți alege să vezi și partea bună a lucrurilor, chiar dacă nu faci asta, de obicei.

 

Horoscop Gemeni

Este o zi în care viteza nu este recomandată, chiar și atunci când faci ceva care îți este foarte bine cunoscut. Se pot strecura erori pe care tot tu va trebui să le repari.

 

Horoscop Rac

Ai nevoie de căldură sufletească, de sugestii pozitive și de cuvinte frumoase. Chiar dacă ești convins că nu ai de la cine le primi, ar fi bine să începi tu și să observi rezultatul.

 

Horoscop Leu

Este o zi cam aprinsă, dar pentru tine intensitatea este ceva obișnuit, așa că te vei descurca foarte bine. Cu toate acestea, cei dragi ar trebui protejați de anumite reacții, prea intense.

 

Horoscop Fecioară

Poate fi o zi foarte frumoasă, cu condiția să fii tu dispus să vezi și lucrurile bune, să oprești puțin vânătoarea de greșeli ale celor din jur și să renunți, pentru o vreme, la plăcerea de a-i critica.

 

Horoscop Balanță

Poate că unii dintre prieteni nu răspund solicitărilor tale așa cum te aștepți sau deloc, dar poate că există un motiv, pe care tu nu-l cunoști și ar fi bine să cercetezi problema.

 

Horoscop Scorpion

Se anunță situații cam intense, mai ales pe plan profesional sau în cadrul unui grup din care faci parte. Reacțiile tale față de problemele din familie sunt ca nuca în perete.

 

Horoscop Săgetător

Ar fi bine să ții cont de ceea ce-ți șoptește intuiția, chiar dacă vocea ei e mai firavă și mai delicată decât ceea ce îți spune rațiunea rece.

 

Horoscop Capricorn – 2 august 2021: Situația, în general, îți cere mai mult și mai multe decât ești tu dispus, în acest moment, să oferi. Există soluții, de compromis, dar și pentru acestea e nevoie de bunăvoință.

 

Horoscop Vărsător

Ai tendința de a vorbi prea mult și de a face prea puțin pentru a rezolva problemele din relațiile cu cei dragi. Poate nu te pricepi, dar ai putea începe, chiar acum, să te informezi.

 

Horoscop Pești

Tensiunile din familie nu se rezolvă dacă alegi să le amplifici prin replici neinspirate sau soluții de moment, improvizate. Este important să ai răbdare și să-i asculți pe toți.

sursa: libertatea.ro

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.