Horoscop 16 septembrie 2021

16 septembrie 2021  |  05:10  |  👁 148 Vizualizari


Berbec

Este posibil să aveți un proiect important care vă aduce din nou în atenția șefilor. O persoană tânără, poate pe care o sprijiniți vine cu unele idei bune.

Taur

Vă întâlniți cu o persoană pentru a discuta despre relația pe care o aveți și pentru a pune lucrurile la punct între voi. Vreți să aveți succes, așa că poate decideți să lucrați împreună cu alte persoane, cu un grup.

Gemeni

Primiți o ofertă pentru un nou proiect propus de niște oameni de afaceri. O zi în care cheltuiți bani. Luați obiecte pentru casă sau pentru copii, dar nu uitați nici de voi.

Rac

Vreți să aveți confort în locuință, așa că este posibil să faceți unele achiziții și poate recondiționați și unele piese vechi. Apropiații au nevoie de ajutorul vostru și decideți să nu-i lăsați la greu.

Leu

Primiți un răspuns pozitiv de la o școală pentru voi sau copii. Reactualizați niște acte, carduri permise.

Fecioară

Vă doriți să deschideți o afacere de familie așa că, faceți toate eforturile în acest sens. Posibil să vă găsiți ceva de lucru și în particular.

Balanță

Primiți niște bani pe care îi puteți pune la păstrare. Vreți să lansați cât mai repede un nou proiect care să vă ajute în carieră, deci aveți de muncă.

Scorpion

Aveți ceva probleme cu sănătatea așa că ar fi bine să vedeți ce se întâmplă. Poate e nevoie de medicamente poate nu. În următoarea perioadă dați dovadă de inițiativă.

Săgetător

O să ieșiți în oraș să rezolvați unele lucruri. De undeva vine și o sumă de bani.

Capricorn

Vă cumpărați niște lucruri la care vă gândiți de mult și ați tot amânat. Poate vă înscrieți la niște cursuri, sau vă descoperiți un nou hobby. Îmbinați practica cu teoria și banii nu vor întârzia să apară.

Vărsător

Primiți o invitație din alt oraș. Poate ajungeți, dacă aveți liber în weekend. Primiți niște bani și vă puteți face planurile că poate vreți să plecați undeva.

Pești

Sunteți așteptați de mult timp în vizită la niște rude. Puteți profita de moment și să cereți la birou o sumă în plus de bani sau o învoire.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.