Horoscop 16 iunie. O zodie riscă să-i piardă pe toți cei din jurul său! Mare grijă la atitudine și la deciziile pe care le iei

16 iunie 2020  |  07:05  |  👁 1365 Vizualizari


BERBEC   Astăzi, cu zodia bine aspectată şi având interese, eşti numai miere şi zâmbet. Ai uitat de încăpăţânara ta proverbială, de agresivitate şi, drept urmare, toate porţile şi uşile îţi sunt deschise! O zi favorabilă, mai ales pentru nativele zodiei. Multă lume, multe proiecte, mulţi prieteni – eşti o persoană populară… Ceva-ceva tot trebuie sa iasa din aglomeraţia asta virtuală! Asa că nu pierde timpul cu filozofii utopice şi cu idei fantastice. Mai mult pragmatism nu strica! 

TAUR   Dimineaţa aceasta de marți, trei ceasuri rele, este densă şi obositoare, prin contrast cu weekendul ce abia a trecut, dar după ziua de muncă, ţi se ofera perspectiva unei seri plăcute, distractive şi relaxante. Zodia ta este zodia banului şi a economiei. S-ar pute să fie catharsisul de care ai nevoie în lumea asta ciudată, haotică. Sanatatea este bună, atenţie la durerile de cap, de gât, în special, şi la pierderea de energie. 

GEMENI  Trebuie să te concentrezi, ai multe lucruri nerezolvate şi proiecte amânate, dar astăzi ai şansa să mai rezolvi câte ceva, ai spor în ceea ce faci, intuiţie, imaginaţie şi inspiraţie. Amintirile nu-ti dau pace si nu este o idee rea să le aşterni pe hârtie, sau sa deschizi un nou fişier. Nevoia ta permanentă de bani a făcut să te speteşti cu munca în ultima perioadă de timp. Odihneste-te astăzi, ca să te poţi lupta cu greutăţile mâine. Te aşteaptă, în continuare, o săptămână grea şi obositoare!

RAC  Astăzi investeşte pentru viitor, nu bani, ci muncă! Fii gata să-ţi demonstrezi calităţile şi competenţa, steaua ta norocoasă o să facă restul! Zi favorabilă pe planul profesiei, meseriei. Perioada asta de timp poţi să faci doi paşi înainte şi unul înapoi, după bunul obicei al zodiei tale. Dar pentru unii asta înseamnă prudență. Cel puţin gândeşte-te la acest aspect, astăzi. Supravegheză-ţi regimul alimentar, mai ales dacă eşti în cură de slabire. Se ştie că nu te fereşti de mâncărurile exotice, dar măcar întreabă din ce sunt făcute…   

LEU   Rişti să nu te mai înţelegi cu nimeni! Ai prea multe griji pe cap şi nu mai ştii să te relaxezi. Trebuie sa laşi totul la o parte şi să iubeşti, să te odihneşti, să te bucuri de viaţă! Evită deciziile care duc la schimbări majore şi mai ales nu te repezi sa tragi concluzii. Unele lucruri sau persoane pot întârzia din cauze obiective. Ca să nu rămâi în contemplare ca să-ţi aminteşti ce bine era în junglă pe vremea lui Tarzan, este bine să-ţi faci un plan amănunţit din timp. Cine poate, adică are portofelul plin, poate da o petrecere acasă, în curte, dacă ai, aşa, de marți şi de ziua motanului Gogu! 

FECIOARĂ   Eşti cam preocupat astăzi! Ai de dat o explicaţie, poate scuze, poate să oferi înţelegere şi solidaritate faţă de cineva din jurul tău. Este de bine, binele făcut se întoarce înzecit! Profesional dar şi personal, treburile par să meargă ceva mai bine. Dar exista intotdeauna un „dar”, eşti mereu fascinat de găsirea formulei care să te umple de bani. De exemplu astăzi, marți, ziua lui Marte și cea cu trei ceasuri rele, nu se știe care, te gândeşti cum să faci să cheltuieşti mai puţin. Gândeşte-te mai puţin la bani şi mai mult la oamenii care te iubesc, aşa cum eşti. Aşa cum eşti, nu mai bogat, sau mai puternic.

BALANŢĂ  Poţi să-ţi faci un program, după cum vrei tu şi la serviciu şi acasă. Astăzi, se pare, că este una dintre puţinele zile în care nu te deranjează nimeni. Libertatea personală nu are preţ! Nu te grăbi nejustificat, nu este genul tău şi nici nu dai rezultate mai bune procedând astfel. Până la urmă iei o hotărâre, dar vei constata că nu ai luat în considerare toate datele problemei, că nu ţi-ai făcut „stereotipuri de comportament”, că întotdeauna stai în defensivă şi nu apreciezi corect momentul intervenţiei tale! E adevărat… ce poţi să faci?

SCORPION  Ritmul zilnic este posibil să se accelereze mai mult, dar tu trebuie să ţii bine hăţurile! Manifeşti o abilitate suspectă de comunicare, dar numai către o anumită persoană. Interesant… Astăzi ai relativ noroc şi în dragoste şi in afaceri, dar afaceri care privesc comunicarea, în general! Cu zodia în continuare relativ neaspectată trebuie sa eviti confruntările tăioase, mai ales cele legate de activitaţile profesionale, sau de meseria ta.

SĂGETĂTOR  Ai de obţinut o aprobare, un acord! Combină farmecul personal cu tactul şi calmul necesare şi poţi obţine gestul pozitiv de care ai atâta nevoie. Nu brusca, amână dacă ai dificultăţi!  Ai şansa să-ţi clarifici un pic dorinţele şi aspiraţiile, să te detaşezi de cotidian. Puţină solitudine, singurătate bine temperată – nu-ţi strică şi îţi întăreşte capacitatea de dialog. Pe de altă parte comandamentele cotidianului îţi dictează să convingi ca să poţi să obţii o aprobare… Interesant paradox în dictatura sanitară liberală!

CAPRICORN  Te ilustrezi prin grijă si protecţie arătate familiei, copiilor, părinţilor, fraţilor şi/sau surorilor, rudelor până la a treia spiţă. Comunică, află ce mai fac şi mai zic rudele tale! Ceva mocnea de mai mult timp, fie că ştiai fie că nu, acum iţi rămâne doar sa tragi concluziile şi să-ţi fie de învaţătura. Nu, nu este ceva grav, mai mult este vorba despre vanitatea proprie… Este o perioadă favorabilă celor din zodia de pământ care caută un loc de unde să-şi facă cumpărăturile de la producător, evitând dubioasele supermarketuri.

VĂRSĂTOR  Stelele îţi indică să te odihneşti şi să-ţi menajezi sănătatea. Dai semne de oboseală, de oboseală cronică. Mai multă relaxare, somn suficient, puţină mâncare de calitate, evită stresul! Un procent dintre nativii din zodia Vărsătorului astăzi nu se bucură foarte mult. Recunosc, ai motive. Dar numai tu eşti de vina, pentru că nu ai puterea sa-ţi cauţi calea şi să rezişti influenţelor. Nu te enerva, nu te ajuta la nimic, ba chiar goneşti de lângă tine pe binevoitori. Trebuie să te hotărăşti, odată: ce vrei tu, de fapt, de la viaţă?

PEŞTI   Tot ce îţi propui, la nivel rezonabil, îţi iese astăzi cu relativă uşurinţă. Poţi face un bilanţ onest ca să vezi câţi bani îţi trebuie pentru vară, pentru concediu, vacanță. Nu ai grijă teoria conspirației cu gripa chinezească nu o să dureze o veșnicie, o să fie înlocuită cu altceva. O zi bună, statistic vorbind! Eşti în faţa unor aglomerări de fapte, evenimente, lucruri, sentimente! Simţi acest lucru, cum simte peştele în apă apropierea rechinului. Presiunea apei… la tine este presiunea timpului! Astăzi ai o zi bună, însă, fă provizii din starea de bine, pentru viitor!

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.