Horoscop 15 iulie 2021

15 iulie 2021  |  05:06  |  👁 296 Vizualizari


BERBEC 
Astăzi astrele te sfătuiesc să te mobilizezi și să te ocupi de anumite treburi pe care le-ai tot amânat chiar si de cațiva ani. Dacă nu știi exact  de unde să începi, sau la cine să apelezi pentru ajutor, nu te grăbi si ia-ți timpul necesar pentru a face totul bine.
TAUR 
Persoana iubită sau cei apropiați ți-au cam dat teme de gândit astăzi, dar trebuie sa eviți să te consumi mai mult decât trebuie acolo unde nu este necesar sau într-o direcție care nu aduce rezultate pe termen lung. Deși nervii va sunt un pic întinși spre limite, încercați să fiți diplomați în atitudine.
GEMENI 
Partenerul de viață sau un prieten îți poate da astăzi o veste interesantă,  te poate invita la o ieșire sau chiar într-o vacanță și nu ar strica sa accepți. Ai nevoie sa schimbi un pic cadrul cu care ești obișnuit.
RAC
Partenerul de viață poate avea nevoie de ajutorul vostru in anumite probleme sau chiar va poate solicita bani pe care sa-i folosească pentru casă sau copii. Trebuie să gândiți pe termen lung astăzi atunci cand vine vorba de investiții și să nu vă zgârciți.
LEU 
Familia are mai multe așteptări de la tine decât iți imaginezi inițial,  iar asta s-ar putea să-ți ocupe ziua. Nu îți lua responsabilități mai mari decât poti duce în acest moment și gândește-te la vacanță.
FECIOARĂ
Numai ce ai terminat treaba legată de un eveniment important din viața ta si deja te apuci de organizat o noua vacanță. Oricum, gândul nu iti sta la munca sau la responsabilitatile rămase restante.
BALANȚĂ 
Balanță, cumva ai scăpat de niște responsabilități, iar asta te ajută sa ai timp si pentru lucrurile care îți fac placere cum ar fi o ieșire între prieteni sau o vacanță.  Profită de această perioadă minunată!
SCORPION
Partenerul de viață poate să aibă anumite așteptări din partea ta, iar faptul ca nu ti le spune poate cauza un blocaj de comunicare, dar si de înțelegere. Tu la rândul tău ai multe în gând, si poate a venit momentul să comunicați direct.
SĂGETĂTOR 
Familia este fericită să vă aibă în preajmă, sau poate ați călătorit destul de mult sa revedeți niște prieteni pe care nu i-ați mai văzut de mult. Energia zilei de astăzi este una buna si va bucura.
CAPRICORN
Călătoriile din ultima perioada de timp sau evenimentele la care a trebuit să participați, v-au cam obosit mental si fizic. Luati-va timpul necesar să vă odihniți pentru a putea fi în formă și weekendul ce se anunță.
VĂRSĂTOR 
Astazi este o zi buna pentru a va recupera, odihni și pentru a va pune la punct treburile legate de servici pe care le-ați mai neglijat. Nu ezitați sa cereți ajutorul colegilor sau a superiorilor atunci când e cazul.
 PEȘTI
Planurile de vacanța parcă sunt făcute încet si strategic în fiecare zi. Încercati sa evitați o aglomerare de gânduri și planuri, iar astăzi gândiți-vă la strictul necesar și la cum faceți să vă terminați treaba.
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.