Horoscop 14 iunie 2021

14 iunie 2021  |  05:07  |  👁 405 Vizualizari


Berbec

Începi săptămâna cu bateriile încărcate, mai ales că ai în plan o vacanță, care se apropie cu pași repezi. Te înțelegi bine cu cei din jur, iar asta pentru că ai renunțat să mai judeci și îi accepți așa cum sunt.

Taur

Ai probleme în a comunica cu persoanele din jur din cauza lui Mercur Retrograd. Încearcă să lași lucrurile să meargă de la sine, să nu mai inițiezi discuții și să te concentrezi pe tine în perioada aceasta. E bine să dai dovadă de mai multă răbdare și toleranță în prima zi a săptămânii.

Gemeni

Cu siguranță gândul tău nu e deloc la muncă. Găsește-ți motivația cu puțină muzică sau mișcare. Începe-ți ziua așa cum știi mai bine, ca să îți găsești energia pentru întreaga zi.

Rac

Te lași condus de emoții și omiți câteva detalii. E bine să nu vorbești în numele nimănui astăzi. Deși e bine să cazi pradă sentimentelor și emoțiilor, ar trebui să fii mai calculat.

Leu

Ai un partener de viață care te susține în tot ce faci și asta îți dă încredere în tine. Ocupă-te de acele probleme pe care le-ai tot amânat și acum a venit momentul să le rezolvi.

Fecioară

Abia aștepți vacanța, însă ai mai mare grijă la muncă, pentru că sunt lucruri care necesită atenția ta. Fii cu ochii în patru ca să nu ai de tras mai târziu pentru niște greșeli.

Balanță

Iei în considerare o plecare în străinătate, lucru care te entuziasmează, mai ales că poți profita de niște zile libere și dispui și de banii necesari unei deplasări.

Scorpion

Partenerul de viață e cel mai mare sprijin în acest moment și te ajută să treci peste o perioadă mai dificilă. Când vine vorba despre muncă, ar fi bine să lași lucrurile puțin mai moale, pentru că s-ar putea să îți pui propria sănătate în pericol.

Săgetător

Ții foarte mult la imaginea ta și faci tot felul de ajustări. Simți nevoia să ai control asupra lucrurilor și nu suporți ideea ca totul să se întâmple după un alt plan decât al tău.

Capricorn

Încep să dea roade toate eforturile tale privind niște câștiguri extra salariale. E un moment bun să joci la loto, pentru că norocul e de partea ta.

Vărsător

Mercur retrograd îți dă bătăi de cap și nu te lasă să organizezi lucrurile așa cum ți-ai dorit. Faptul că e luni nu te motivează deloc. Încearcă să faci azi o activitate care îți face plăcere.

Pești

Începi să te bucuri de viață și ai parte de surprize din partea celor din jur. Chiar dacă nu stai bine la capitolul comunicare, încearcă să fii calm și răbdător.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.