Horoscop 1 martie

28 februarie 2021  |  19:31  |  👁 349 Vizualizari


Berbec
Îți este recomandat să nu lași lucrurile mărunte să îți consume timpul și energia, mai ales că acum poți duce la bun sfârșit ceea ce este important pentru tine mult mai ușor. În plus, este important să nu lași persoanele din jurul tău să îți influențeze starea.
Taur
Vei observa că îți este mai ușor să te atașezi sau să empatizezi cu unele persoane din preajma ta. Astrele ți-au rezervat și un motiv de bucurie – este posibil să câștigi bani, în curând, prin intermediul unor cunoștințe sau rude.
Gemeni
Ar fi bine să faci tot posibilul să eviți lucrurile ce te-ar determina să îți pierzi timpul și concentrarea. Dacă vrei să termini la timp ce ți-ai propus ai nevoie de ceva timp în care să lucrezi în liniște, fără surse ce ți-ar putea distrage atenția.
Rac
Nu te feri de gesturile sau acțiunile mici, deoarece tocmai acestea ți-ar putea aduce satisfacții uriașe. Surprizele plăcute ar putea să apară curând fără să le anticipezi, de la persoane care nu au nici un fel de obligație față de tine.
Leu
Te-ar putea enerva la culme unele persoane din încăpățânate din jurul tău, care vor cu orice preț să își impună părerea. Însă, nu este cazul să disperi. Chiar dacă te-ai născut în zodia Leu, cu puțină răbdare, lucrurile se vor rezolva de la sine.
Fecioară
Conform horoscopului de Mărțișor, trebuie să ai puțină răbdare și să lași lucrurile să vină de la sine. O schimbare mică va duce la schimbările majore de care ai nevoie. Este recomandat să nu acționezi din impuls, pentru că ai putea avea de suportat consecințe.
Balanță
Începe să faci lucrurile pe care ți le-ai pus în minte, deoarece te vei putea baza pe ajutorul celor din jur, în caz că vei avea nevoie. Însă, nu îți organiza totul prea din scurt, pentru că trebuie să lași loc și neprevăzutului.
Scorpion
Astăzi este o zi bună  pentru a discuta cu partenerul de viață, cu un prieten  sau cu cineva interesant de viața ta planurile de viitor pe care le ai. Poți negocia ușor și poți să te întâlnești cu cealaltă persoană la jumătate de drum.
Săgetător
Din punct de vedere financiar este posibil să aveți o cheltuială în plus legată de casă. Fie că se produce o defecțiune și este necesară o reparație, fie chiar este vorba de a înlocui un obiect care este destul de costisitor.
Capricorn
Uranus vrea să te scoată din zona ta de confort pentru a te îndrepta spre o altă abordare a vieții sau pentru a-ți  aduce lucruri noi pline de energie pozitivă. Ai răspunsurile necesare și atunci când un prieten îți cere un sfat legat de relația să amoroasă.
Vărsător
Astăzi te  poți enerva mai ușor, iar acest lucru este o scuză bună pentru a face cumpărături. Încearcă totuși să nu exagerezi și să te oprești la timp pentru a păstra bani și pentru următoarea perioada.
Pești
Pentru a ajunge la satisfacțiile dorite trebuie să începeți să vă trasati cel puțin în minte un plan de viitor. Perioada următoare vă poate rezerva multe surprize plăcute dacă vă țineți de el.
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.