Haos în Prefectura Prahova creat de prefectul Cristian Ionescu în plină criză provocată de pandemia cu COVID-19!

18 martie 2020  |  08:59  |  👁 334 Vizualizari


UPDATE: Prim-ministrul Ludovic Orban va verifica situația din Prahova, unde purtătorul de cuvânt al Prefecturii a fost schimbat la sugestia unor consultanți politici apropiați deputatului Roberta Anastase. Problema este cu atât mai gravă cu cât în Prahova purtătorul de cuvânt al Prefecturii, Raluca Eparu, era persoana care comunica oficial informații despre pandemia de coronavirus. Aceasta a anunțat astăzi că a încheiat activitatea, dar potrivit unor surse noul purtător de cuvânt va începe să lucreze de abia luni, 23 martie. În tot acest timp, prefectul județului, Cristian Ionescu, nu răspunde la telefon, informeaza Ziarul Incomod.
Noul prefect Cristian Ionescu a reușit ”performanța” ca în câteva luni să instituie haos în cadrul Prefecturii Prahova.
În plină criză creată de pandemia cu coronavirus, reprezentantul Guvernului PNL în teritoriu a decis să îi întrerupă contractul de muncă purtătorului de cuvânt al instituției, Raluca Eparu, de altfel vocea unică pe probleme legate de COVID-19.
Potrivit Ziarului Incomod, în instituție ar fi venit o ziaristă care ar fi anunțat că începând de luni ea va fi noul purtător de cuvânt, pe motiv că așa a fost sfătuit prefectul. Jurnalista ar fi anunțat-o și pe purtătoarea de cuvânt că va fi destituită, informație care nu era cunoscută de niciun angajat al Prefecturii în mod oficial, prefectul fiind singurul care putea lua această decizie.
Cum prefectul Cristian Ionescu refuză să comunice cu reprezentanții mass-media, ne aflăm în acest moment în postura în care să nu avem de unde să obținem informații oficiale legate de probleme create în județul Prahova de virusul COVID-19.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.