Greșeala majoră pe care o fac toți românii la salata de boeuf. Învață s-o prepari corect

22 decembrie 2020  |  10:05  |  👁 365 Vizualizari


Salata de boeuf este nelipsită de pe masa de Crăciun și de pe cea de Revelion, în casele românilor. Însă, mulți dintre cei care o pregătesc fac o greșeală majoră. Regula pentru ca preparatul să iasă așa cum trebuie, adică incredibil de gustos, este foarte simplă și ține de ingredientele alese.
Aproape toți românii au făcut, la un moment dat, o greșeală majoră atunci când au vrut să pregătească o salată de boeuf savuroasă. Deși câteva reguli simple sunt cunoscute de fiecare persoană care se ocupă de gătit, în familia ei, acest truc tinde să nu fie pus în aplicare, astfel că rezultatul iese departe de cel ideal.
Două dintre secretele pentru o salată de boeuf reușită sunt: scurgerea legumelor înainte, pentru ca preparatul să nu iasă apos, și adăugarea unui strop de lămâie în maioneză, astfel încât aceasta să nu fie grețoasă. Însă, greșeala majoră pe care o fac multe persoane este faptul că nu folosesc carne de vită, ci o înlocuiesc cu alte tipuri de carne. Doar carnea de vită dă gustul pe care ar trebui să îl aibă orice salată de boeuf!
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.