Grațiela Gavrilescu nominalizată pentru Ministerul Mediului. Cum explică demisia din Guvern

Fostul ministru al Mediului, Graţiela Gavrilescu, a explicat la Antena 3 de ce a demisionat în urmă cu două săptămâni din Guvern. 

Amintim faptul că premierul Viorica Dăncilă a nominalizat-o zilele trecute din nou pe Gavrilescu, pentru a ocupa în Guvern, portofoliul de la Mediu.

,,Când am plecat din Guvern, am luat decizia pentru că eram cu gândul la ce se va întâmpla în perioada următoare, adică la campania electorală. Ştiam atunci că vom avea un candidat ALDE pentru prezidenţiale, în care credeam, în jurul căruia s-a format partidul.

Ştiam pentru ce trebuie să facem ruperea de PSD şi să mergem pe drumul nostru pentru candidatură. La momentul respectiv nu ştiam, în schimb, toate datele problemei. Nici nu mă gândeam că s-ar putea ca preşedintele să nu candideze. Pe parcurs au început să apară semnele de întrebare. Lucrurile de atunci nu sunt totuna cu cele de azi.

Dacă am decis să accept propunerea premierului, nu am făcut-o ca să mă aflu în treabă. Să nu credeţi că nu eram conştientă că preşedintele Iohannis ar putea să nu accepte. Eram convinsă de asta! Eu am luat decizia ca un semnal politic, pentru că ALDE riscă să dispară de pe scena politică românească!”, a spus Graţiela Gavrilescu.

Related posts

Leave a Comment

eighteen + 15 =