Gina Pistol nu e disperată să fie mireasă! Ce prioritate are frumoasa blondină în vreme de pandemie

4 mai 2020  |  06:38  |  👁 333 Vizualizari


Multă vreme, Smiley și Gina Pistol s-au iubit discret, fără să se afișeze. Formează un cuplu de aproximativ trei ani și abia de câteva luni și-a dat sentimentele pe față. Locuiesc împreună, se înțeleg de minune, iar apropiații au tot așteptat și marele anunț. Însă niciunul dintre cei doi amorezi nu are momentan gând de căsătorie.

De altfel, fosta vedetă Playboy a și ținut să precizeze, să sublinieze de multe ori că nu se visează în rochie albă de mireasă, mărturisind că nu este disperată să ajungă în fața altarului.
Acum, de aproximativ două luni de când e la izolare cu Smiley, Gina Pistol are alte priorități pe listă. Pandemia i-a încurcat oarecum viața și a împiedicat-o să mai ajungă la sala de fitness.

Ține la imagine și face eforturi

Au venit și sărbătorile pascale, cu mâncare multă și tot felul de tentații culinare, iar Ginei i-a fost mai greu să se abțină, având în vedere faptul că stă în casă, ca toată lumea. De aceea, a decis să ia măsuri: a început să țină o dietă, care să o ajute să revină la silueta pe care o avea înainte de izbucnirea crizei.

„Eu iubesc mâncarea şi ea mă iubeşte pe mine. Îmi plac mult cartofii prăjiţi, dar şi mămăliga cu telemea. Mie îmi e foame în fiecare moment din zi. A trebuit acum să pun piciorul în prag şi am cerut o dietă, antrenamentele le mai ştiu.

Eu când ies din autoizolare, încep filmările pentru ‘Chefi la cuţite’. N-am cum să mă prezint în halul ăsta pe sticlă. De ieri m-am apucat de dietă. Trebuie să gătesc trei mese pe zi. Este o dietă echilibrată, nu poftesc, sunt şi sătulă. Acum am ca gustare un măr„, a spus Gina Pistol într-un live pe Youtube realizat de vloggerul Selly.

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.