Gabriela Firea: alianța răului, Ponta – Negoiță

27 iulie 2020  |  07:18  |  👁 725 Vizualizari


Gabriela Firea a reacționat la anunţul făcut de Victor Ponta şi Robert Negoiţă privind realizarea alianţei dintre formaţiunile conduse de cei doi pentru alegerile locale în Bucureşti.

„S-au găsit doi colegi de-ai mei să se unească, deşi, pe fond, nu au nici  măcar principii asemănătoare, dar se unesc într-o alianţă a răului, într-o alianţă a distrugerii, într-o alianţă în care vor să-l ajute neapărat pe contracandidatul meu. Eu le spun de pe acum că vor avea o mare, mare dezamăgire pentru că eu voi câştiga aceste alegeri cu ajutorul bucureştenilor care s-au săturat de oameni care distrug şi nu ştiu să construiască nimic” a afirmat Gabriela Firea duminică, la Antena 3.

Firea a afirmat că primarul sectorului 3 nu se poate plânge că nu a avut susţinerea sa.

„Nu poţi să spui că nu ai fost sprijinit, că nu ai fost ajutat când ai avut cei mai mulţi consilieri în Consiliul General – sectorul 3, când ai avut cele mai multe proiecte – sectorul 3, când ai avut cei mai mulşi directori transferaţi de la sectorul 3 la Primăria Capitalei. Dar deodată, din interes politic… Eu cred că această alianţă a răului este o alianţă a răului pentru că ei împreună doresc să omoare candidatul Gabriela Firea, primarul general Gabriela Firea şi dacă nu reuşesc măcar vor să contribuie la destabilizarea mea şi să facă un mare serviciu celuilalt candidat. Nu ştiu dacă au fost negocieri. Discuţii ştiu că au fost, dl Negoiţă se şi laudă că discută des cu PNL” a mai afirmat primarul general al Capitalei.

Ea a catalogat înţelegerea politică dintre Ponta şi Negoiţă drept „o alianţă care va dura fix un sezon”, „o alianţă între doi oameni care nu se respectă, nu se apreciază, care se cunosc foarte bine cu bune, dar mai ales cu rele”.

Firea povesteşte un episod în care Robert Negoiţă, despre care spune ironic că este „un om politic născut din spuma mării” l-ar fi susţinut pe Liviu Dragnea în PSD, împotriva Rovanei Plumb, susţinută la acea vreme de Victor Ponta. Firea susţine că Negoiţă „îl ponegrea” pe Victor Ponta după ce acesta a renunţat la funcţia de premier şi susţine că a ales să vorbească pentru că „lucrurile au luat o dimensiune grotescă”.

„A venit acasă şi ne-a spus că nu trebuie să mergem pe varianta propusă de Victor şi trebuie să mergem cu Liviu şi l-a denigrat foarte mult pe Victor. De aceea spun că este o alianţă a răului pentru că, din moment ce nu pui preţ pe un om, din moment ce atunci când este la greu tu te lepezi de el (…) iar acum înţeleg că este o mare prietenie, o mare relaţie politică de viitor. (…)  Deja lucrurile au luat o dimensiune grotescă nu este normal să se audă doar aceste lucruri neadevărate despre persoana mea. Îmi pun într-adevăr întrebarea cum am putut să fiu atât de naivă să cred în această prietenie şi să cred în această relaţie” a mai afirmat Firea.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.