Fost ministru în Guvernul Grindeanu, ales vicepreşedinte al Uniunii Europene a IMM-urilor

Florin Jianu, fostul ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat din cabinetul Sorin Grindeanu, a fost ales vicepreşedinte al Uniunii Europene a IMM-urilor, SMEunited, cea mai puternică organizaţie de IMM-uri din Europa.

Florin Jianu este din iunie 2017 preşedinte al Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR).

În urma alegerii prin unanimitate de voturi, Florin Jianu se alătură şi anul acesta bordului SMEunited compus din vicepreşedinţi din Austria, Suedia, Franţa, Germania, Italia etc, membri ai celor mai importante organizaţii de IMM-uri din Europa, în activitatea de susţinere a mediului antreprenorial la nivel european şi de trasare a principalelor direcţii de acţiune în acest sens.

,,Alături de bord-ul SMEunited voi susţine implementarea unei noi Strategii pentru IMM-uri la nivel european, o strategie care să pună în centrul politicilor publice usurinţa de a face afaceri, digitalizarea, inovarea şi respectul pentru mediul înconjurător”, a declarat Florin Jianu, preşedinte al CNIPMMR.

Related posts

Leave a Comment

eleven + 20 =