Fiul patronului fabricii de mezeluri Cris-Tim scapă de închisoare în dosarul de trafic de cocaină. Va munci două luni la protecția copilului

2 martie 2023  |  08:00  |  👁 123 Vizualizari


Vlad Cristian Timiş, fiul lui Radu Timiş, patronul fabricii de mezeluri Cris-Tim, scapă de închisoare în dosarul în care a fost trimis în judecată de către procurorii DIICOT Ploiești pentru trafic de cocaină. Acest text a fost copiat de pe Ziare.com Fiul patronului fabricii de mezeluri Cris-Tim scapă de închisoare în dosarul de trafic de cocaină. Va munci două luni la protecția copilului.

Curtea de Apel Ploiești a admis, miercuri 1 martie, apelul făcut de Vlad Timiș la decizia Tribunalului Prahova care îl condamnase la 3 ani și 2 luni de închisoare în regim de detenție. Acesta a fost găsit vinovat de trafic de droguri de mare risc în formă continuată și deținere fără drept de droguri de mare risc pentru consum propriu în formă continuată.

Curtea de Apel Ploiești a hotărât reducerea pedepsei primite pe fond, astfel că Vlad Timiș a fost condamnat doar la 2 ani şi 6 luni închisoare cu suspendare. Ca pedeapsă complementară, Timiș va trebui să presteze 60 de zile de muncă în folosul comunității Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Ilfov CIAT Vidra, judeţul Ilfov sau în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Ilfov, potrivit portalului instanțelor de judecată.

În același dosar a fost condamnat tot la închisoare cu suspendare și partenerul lui Cristian Timiș, Florin Daniel Stoian. De la acesta din urmă, judecătorii prahoveni au decis să confiște mașina, un VW Touareg, folosită la traficul de droguri.

Tânărul, în vârstă de 22 de ani, a fost filat şi ulterior prins de DIICOT în timpul unei tranzacţii care a avut loc pe raza judeţului Prahova.

Surse apropiate de anchetă au precizat că tânărul Timiş a fost prins în data de 14 septembrie 2020, la intrarea în Câmpina dinspre Sinaia.

Procurorii aveau informaţii că Vlad Timiş urma să se vadă cu un colaborator de-al său de la care urma să primească banii încasați din vânzarea unei cantităţi de cocaină. Cei doi au fost prinşi în flagrant, chiar pe o stradă adiacentă DN1, care duce spre comuna Cornu.

 

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.