Filme care te vor face să plângi de fiecare dată

8 iulie 2020  |  07:04  |  👁 2478 Vizualizari


Uneori ai nevoie doar de o portie buna de plans. Fie că este vorba despre o eliberare cathartică sau pur și simplu un moment pentru tine, plânsul poate fi benefic pentru corpul tau, dar și ciudat de plăcut.

Daca te-ai hotarat sa o faci, fa-o ca un profesionist!

Plângi la o capodoperă special concepută pentru a ademeni aceste lacrimi sărate cu replici romantice și o coloană sonoră melancolică.

Așa că apuca o cutie de servetele și o cutie de înghețată și consulta această lista pentru a vedea cele mai bune filme triste, care garantat te vor face sa suspini.

 

„Blue Valentine”

Acest film, cu Michelle Williams și Ryan Gosling, combină trecutul și prezentul cu întrebarea care ne urmarește pe toți: este suficientă iubirea?

 

‘The Notebook’

În timp ce Rachel McAdams și Ryan Gosling obțin tot creditul, Gena Rowlands și James Garner sunt cei pentru care iti curg lacrimile.

 

‘Seven Pounds’

O decizie dezinteresată de a salva șapte persoane, plătind prețul suprem, Will Smith te va face să plângi incontinuu.

 

‘Selena’

Viața și cariera tragic de scurtă a Selenei Quintanilla rămâne o rană deschisă pentru lume, iar Jennifer Lopez îi readuce spiritul la viață în acest film biografic din 1997.

 

‘P.S. I Love You’

Soțul răposat al unei femei o îndrumă în călătoria ei de a trece peste moartea sa, folosind scrisori care se termină toate în „P.S I Love You”. Plângi deja?

 

‘A star is born’

De fiecare dată când îl urmărești, știi cum se va termina, dar de fiecare dată doare la fel.

 

‘About Time’

Amestecul de călătorie în timp și o dragoste de ani de zile te va face să râzi, să plângi, să te inveselesti și să te prabusesti, toate astea pe canapeaua ta.

 

‘The Pursuit of Happiness’

Bazat pe povestea adevărată a unui bărbat fără adăpost care încearcă să asigure un viitor pentru fiul său cel mic, tatăl și fiul din viața reală Will și Jaden Smith îți farama ultimele bucati de inimă.

 

‘Still Alice’

Julianne Moore îți va frânge inima în această poveste emotionanta despre boala Alzheimer atât de comună in zilele noastre.

 

‘The Theory of Everything’

Această poveste intimă a poveștii de dragoste a lui Stephen Hawking te va va face sa plangi până la final.

 

‘The Joy Luck Club’

Această dramă din 1993 despre fiicele chinezo-americane și mamele lor, bazată pe romanul lui Amy Tan, te va face sa iti fie un dor nebun de mama ta.

 

‘Stepmom’

Co-parenting cu un fost este un roller coaster de emoții, iar avalansa de situatii din acest tearjerker din 1998 îți va rupe inima.

 

‘Amour’

Acest film câștigător Palme d’Or urmareste un cuplu în vârstă devotat, cand relația lor se confruntă cu cele mai mari provocări.

 

‘Sophie’s Choice’

Dacă cineva te poate face să plângi, este Meryl Streep ca supraviețuitor al lagărului de concentrare.

 

‘Beaches’

Barbara Hershey și Bette Midler spun o poveste emoționantă a celor mai buni prieteni din copilărie care își mențin prietenia de-a lungul vietii.

 

‘Lion’

Bazat pe o poveste adevărată (acestea sunt întotdeauna sigure că iti vor aduce lacrimile in ochi), un tânăr indian își găsește drumul înapoi la familia sa pierdută.

 

‘The Color Purple’

Bazat pe romanul premiat al lui Alice Walker, acest film ii are in spotlight pe Whoopi Goldberg, Oprah Winfrey și Danny Glover.

 

‘Call Me by Your Name’

Timothée Chalamet plânge tăcut în fața unui șemineu timp de trei minute. Asta este tot ce trebuie să știi.

 

‘Like Crazy’

Dacă ai experimentat vreodată imensa dragoste și durere de a fi într-o relație de lungă distanță, acest film va readuce toate aceste sentimente deodata peste tine.

 

‘Beautiful Boy’

Nu există ceva sa te faca sa te simti usurat dupa ce termini de vazut acest film, atat de trist este. Steve Carell și Timothée Chalamet sunt un duo fantastic de tată-fiu.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.