Festivalurile Untold și Neversea 2021, în pericol. Organizatori: Noile reguli anunțate de autorități nu se pot aplica

17 mai 2021  |  05:42  |  👁 362 Vizualizari


Festivalurile Untold și Neversea 2021 sunt în pericol avertizează organizatorii care susțin că noile reguli anunțate de autorități nu se pot aplica. Și condițiile în care ar putea avea loc nunțile sau botezurile în acest an stârnesc nemulțumiri. Organizatorii de evenimente private nu știu cum va fi rezolvată problema numărului limitat de persoane prezente, iar polițiștii se tem că vor avea mari probleme în timpul controalelor.

Organizatorii de evenimente își fac planuri după ce autoritățile au anunțat că dau undă verde nunților și botezurilor. Cred însă că unii ar fi tentați să încalce legea și să depășească numărul limitat de persoane.

Se poate organiza însă și un eveniment cu mulți invitați dacă toți cei prezenți sunt vaccinați, spun autoritățile. Nu sunt lămurite însă cazurile excepționale.

În acest moment e clar că nunta sau botezul nu pot începe fără un triaj al participanților. Iar proprietarii de restaurante și saloane de nunți vor avea o misiune dificilă.

Polițiștii spun însă că lucrurile nu sunt atât de simple și se tem că acțiunile de control nu vor eficiente.

Organizatorii de evenimente private propun ca acesul să fie permis și persoanelor cu un test covid negativ sau celor care au trecut prin boală.

La rândul lor, organizatorii de concerte avertizează că Untold și Neversea ar putea să nu aibă loc în acest an pentru că măsurile propuse de autorități nu se pot aplica la aceste festivaluri de muzică.

sursa: stiri.tvr.ro

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.