FC Barcelona nu câştigă nici meciurile amicale: Catalanii au pierdut jocul cu Boca Juniors din Maradona Cup, la loviturile de departajare

15 decembrie 2021  |  06:59  |  👁 464 Vizualizari


FC Barcelona a pierdut, marţi, la Riyad, după executarea loviturilor de departajare, partida amicală cu Boca Juniors, din cadrul primei ediţii a Maradona Cup. După 90 de minute, scorul a fost 1-1, iar echipa argentinană s-a impus cu 4-2 la penaltiuri.

Barca a deschis scorul prin Ferran Jutgla, în minutul 50, iar Exequiel Zeballos a egalat, în minutul 77.

Nu s-au jucat prelungiri, trecându-se direct la executarea loviturilor de departajare, la care au ratat Matheus Pereira şi Guillem Jaime.

La Barcelona, a redebutat fundaşul Dani Alves, care a vevenit în Catalunia în luna noiembrie, după ce a mai jucat la Barca între 2008 şi 2016. Fotbalistul brazilian de 38 de ani are drept de joc în meciurile oficiale din luna ianuarie şi a evoluat ultima dată la Sao Paulo, după ce a mai trecut pe la Juventus şi PSG.

Boca este pe locul 4 în campionatul argentinian, iar Barca, locul 8 în LaLiga, a câştigat doar două meciuri de la venirea lui Xavi ca antrenor, din şapte jocuri disputate în toate competiţiile.

Această partidă a fost organizată în memoria lui Diego Maradona, decedat la 25 noiembrie 2020, fostul mare jucător evoluând la ambele echipe în cariera lui.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.