EXCLUSIV! Primarul Ploieștiului va fi propunerea PNL pentru un minister în noul Guvern. Vezi ce minister va conduce Dobre (PAMFLET)

14 octombrie 2019  |  09:17  |  👁 1195 VizualizariPrimarul Ploieștiului, PNL-istul Adrian Dobre, se pare că este cea mai bună variantă pentru conducerea unui minister din viitorul Guvern.

După cum bine se știe, Ploieștiul este pe primul loc dintre marile orașe din Europa la absorbția fondurilor europene, în timpul mandatului de primar al lui Adrian Dobre investindu-se în Ploiești peste 100 miliarde de euro, bani europeni.

La Ploiești se circulă cu mijloace în comun Full-Electric (autobuze, troleibuze), tramvaie noi-nouțe, drone, se colectează gunoiul în sistem wireless etc., totul datorită capacităților extraterestre ale primarului Dobre de absorbție a fondurilor europene.

Având în vedere performanțele primarului Dobre, iar aici amintim iluminatul stradal cu LED în municipiul Ploiești, semaforizare automatizată, investițiile în punctul de comandă pentru monitorizare trafic, investițiile de milioane de euro în parcurile din Ploiești, cele peste 100 de creșe și grădinițe noi, cele două spitale municipale noi, cele peste 50 de școli noi cu toate dotările plus acordarea de trotinete electrice tuturor elevilor de liceu, cele 10 centre pentru bătrâni etc., toate construite în mandatul primarului Dobre cu fonduri eurepene nerambursabile, la propunerea președintelui PNL, Ludovic Orban, viitorul Prim-ministru, Adrian Dobre  va conduce Ministerul Fondurilor Europene.

Având în vedere dragostea și respectul de care se bucură primarul Dobre, ploieștenii s-au organizat, astfel, după nominalizarea primarului Dobre în fruntea Ministerului Fondurilor Europene și după demisia acestuia din calitatea de primar, vor merge de-o parte și de alta de la Gara de Sud și până la UPG, iar la plecarea lui Dobre către București, vor arunca flori spre mașina decapotabilă din care primarul le va face cu mâna acestora.

Rămâne de văzut pe cine va nominaliza primarul în funcția de primar interimar, având în vedere decretul dat de președintele Iohannis care spune că în momentul demisiei unui primar pentru preluarea unui portofoliu de ministru, primarul demisionar va putea face o propunere către administrația prezidențială în vederea preluării, cu titlu de intermat, a poziției de primar, până la alegerile din iunie anul viitor.

Să fie domnul Prună Eugen, consilierul personal, pentru “inițiativele deosebite” pe care le-a avut în timpul mandatului primarului? Să fie Donald Constantin pentru “performanțele” deosebite de la SGU Ploiești? Să fie domnișoara Nan Delia, un alt consilier personal, pentru postările de succes de pe facebook, mulțumindu-se cu un umil salariu de doar 6.000 lei lunar? Suntem siguri că primarul nostru va face cea mai bună alegere!

Redacția noastră îi dorește primarului Adrian Dobre mult succes în fruntea Ministerului Fondurilor Europene.

Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Orice asemănare cu persoane sau fapte reale este pur întâmplătoare!!!

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.