Evenimentele din Parlament cu peste 1.000 de participanţi, interzise până la 31 martie

10 martie 2020  |  07:53  |  👁 474 Vizualizari


Birourile permanente reunite ale celor două Camere ale Parlamentului au decis luni interzicerea evenimentelor care urmau să se desfăşoare în Parlament în perioada 9-31 martie, în cazul situaţiilor unde participarea este mai mare de 1.000 de persoane.

Evenimentele la care se estimează participarea unui număr mai mic de persoane pot fi organizate doar după obţinerea aprobării Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti, solicitările revenind în sarcina organizatorilor, potrivit memorandumului intern aprobat de BPR.

De asemenea, s-a decis suspendarea vizitării Palatului Parlamentului până la data de 31 martie şi analizarea de către persoanele competente a prezenţei invitaţilor la diverse evenimente aflate pe agenda parlamentară, astfel încât la acestea să participe strict persoanele a căror prezenţă este absolut necesară.

S-a mai luat şi măsura suspendării programului de internship de la Camera Deputaţilor şi a altor programe de stagii din cadrul grupurilor parlamentare, comisiilor parlamentare.

În şedinţa BPR s-a luat şi decizia ca activitatea de relaţii cu publicul pentru persoanele fizice a celor două Camere să se facă doar prin telefon sau prin corespondenţă poştală sau electronică.

Măsurile prevăzute în memorandum sunt valabile până la data de 31 martie 2020, cu posibilitatea prelungirii, în funcţie de comunicările instituţiilor abilitate.

Sursa : Agerpres

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.