Evadeaza din cotidian, dă o tura cu ATV-ul! ( Promovare)

3 august 2021  |  06:39  |  👁 553 Vizualizari


Wild Tours are ca scop principal evadarea din cotidian oferind servicii de agrement – inchirieri ATV-uri, intr-un cadru natural, autentic, aflat la numai o ora distanta de Bucuresti (80km), fiind astfel o alternativa viabila la aglomeratia specifica zonei de pe Valea Prahovei.

Serviciile de agrement constau in excursii organizate cu ATV-uri de ultima generatie ce fi conduse in siguranta de orice posesor de permis categoria B.

Cadrul natural autentic este oferit de prima formă de relief pe care vasta Câmpie Română o întâlneşte către Muntii Carpaţi. Un masiv deluros din Subcarpaţii de Curbură, fiind graniţa imaginară dintre munte şi şes, limita dintre istorie şi legendă, este vatră a strămoşilor geto-daci, graniţă a Imperiului Roman şi apoi, coridor pentru migratori.

Masivul deluros cuprinde Dealurile Istritei fiind alcatuite din Dealurile Cepturei, Dealul Mare, Dealul Ciortea si Culmea Istritei. Aceste meleaguri, de unde porneste si Drumul Vinului, te vrajesc incepand cu podgoriile si cramele cu cele mai nobile vinuri din tara si chiar din strainatate, si continua sa te fascineze cu grote preistorice, ruine de cetăţi antice, situri arheologice, lăcașuri de cult, şi sculpturi în piatră.

Vezi mai multe detalii aici 

Pagina facebook 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.