Elevii, nemulțumiți de modul în care se desfășoară cursurile online: Volumul temelor este exorbitant

5 aprilie 2020  |  10:04  |  👁 920 Vizualizari


Consiliul Județean al Elevilor Constanța reclamă modul în care se desfășoară cursurile online. Potrivit organizației, în această perioadă ar trebui consolidate cunoștințele, însă volumul temelor este exorbitant. Elevii acuză că au de scris chiar și 20 de pagini de pe o zi pe alta.

Consiliul Județean al Elevilor Constanța trage un semnal de alarmă cu privire la practicile abuzive ale cadrelor didactice care susțin cursuri online și care ignoră cu desăvârșire recomandările Ministerului Educației și Cercetării.

Potrivit reprezentanților elevilor, deși atât Ministerul Educației și Cercetării, cât și Inspectoratul Școlar Județean Constanța au transmis către școlile din județ note interne privind modalitatea în care trebuie să se desfășoare orele online, „nu puține sunt cazurile în care elevii primesc, în această perioadă, un volum nejustificat de teme, note sau chiar absențe”.

Elevii subliniază că orele în spațiul virtual nu substituie recuperarea fizică a cursurilor, iar profesorilor le este interzis să predea noi conținuturi în perioada aceasta, să noteze elevii sau să îi oblige să participe la ore.

sursa: stiri.tvr.ro

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.