Elena Udrea a cedat în închisoare. Apel disperat din spatele gratiilor

14 septembrie 2022  |  07:41  |  👁 190 Vizualizari


Elena Udrea a postat un nou mesaj prin care semnalează problemele din justiţie privind modul cum a fost abordat cazul ei, dar şi provocările cu care se confruntă atunci când vrea să ia legătura cu familia, mai ales cu Eva, fiica ei, alături de care speră să fie la împlinirea vârstei de 4 ani.

„Stau de cinci luni departe de copilul meu pentru ca sunt ilegal in pușcărie, deoarece niște judecători au decis abuziv, pe de o parte, sa nu aplice in dosarul meu o decizie a CCR pe care au aplicat-o la toate celelalte cazuri: Șova, Pop, Niță, Bica, Vâlcov etc și sa țină cont de o decizie CJUE pe care, pe de alta parte, au aplicat-o greșit.

„A învățat că vorbitul nostru la telefon este limitat”

Ca urmare, tot timpul pe care legea mi-l permite îl aloc întâlnirilor cu fetița mea, toate vizitele și toate minutele de convorbiri telefonice zilnice le păstrez pentru ea.

A învățat că vorbitul nostru la telefon este limitat, așa că îmi spune mereu sa mai păstrez câteva minute să o mai pot suna și înainte de culcare.

Ceea ce uneori nu se mai întâmpla pentru ca trebuie sa mai vorbesc și cu avocații.

M-am luptat sa pot sa îmi tin copilul in brate după ce patru luni nu l-am văzut deloc.

„Acum ma lupt sa ii pot fi alături Evei la ziua in care împlinește 4 ani”

Legea stupidă obligă copii să își vadă mamele deținute din spatele unui “dispozitiv de protecție”.

Cu ajutorul Avocatului Poporului, până la modificarea Legii, am obținut o derogare de la conducerea ANP, astfel ca acum mamele se întâlnesc cu copii lor fără geamul despărțitor.

Acum ma lupt sa ii pot fi alături Evei la ziua in care împlinește 4 ani fără sa fie obligată sa vină la pușcărie ca sa fie cu mine.

Cred ca nicio mama nu își dorește pentru copilul ei sa își aniverseze 4 ani de viața la închisoare.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.