După tunurile date în Călărași din bani publici, Iulian Dumitrescu își încearcă norocul și în Prahova. Lovitură de 36 milioane euro! Investiții sau datorii politice?

27 ianuarie 2021  |  17:37  |  👁 616 Vizualizari


Iulian Dumitrescu, presedintele Consiliului Judetean Prahova, cunoscut pentru afacerile dubioase pe care le-a avut cu statul in judetul Calarasi, tocmai ce a aprobat un proiect de hotarare prin care imprumuta judetul Prahova cu aprox. 34 milioane de euro. Detalii aici: https://stirileprotv.ro/romania-te-iubesc/un-senator-pnl-a-fost-prins-cu-o-dubla-minciuna-de-paula-herlo-a-fost-halucinant.html

Astazi, in cadrul sedintei Consiliului Judetean Prahova, a fost aprobat proiectul de hotărâre vizând atragerea unui credit în valoarede 165 de milioane de lei, echivalentul a aproape 34 de milioane de euro, a fost aprobat miercuri de consilierii judeţeni din Prahova, într-o şedinţă ordinară. Lista obiectivelor finanţabile cu aceşti bani cuprinde 13 proiecte, aproape toate derulate din fonduri europene şi la care CJ Prahova, în calitate de titular, trebuie să achite o cotă de cofinanţare, plus cheltuielile neeligibile. Printre acestea se regasesc si proiectele deja incepute ale fostei administratii, condusa de fostul Presedinte Bogdan Toader.

Iniţiatorul proiectului, preşedintele CJ, Iulian Dumitrescu, a argumentat că accesarea acesteui împrumut bancar va permite implementarea mai rapidă a unor proiecte de modernizare, mai ales că multe dintre cele de pe listă sunt derulate din fonduri europene, iar în actuala sesiune de finanţare lucrările ar trebui finalizate până la 31 demebrie 2023.

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.