După Lidl, și Auchan anunță că închide magazinele de Paști. Ce program vor avea în această săptămână

14 aprilie 2020  |  05:12  |  👁 428 Vizualizari


Hipermarketurile şi supermarketurile Auchan, precum şi magazinele de proximitate MyAuchan independente vor avea, în acest an, un program special de Paşte diferit faţă de anii trecuţi, a anunţat retailerul într-un comunicat de presă.

Astfel, până vineri, 17 aprilie 2020, magazinele şi hipermarketurile Auchan îşi continuă activitatea conform programului de funcţionare actual, respectiv între orele 8:00 şi 21:00, cu excepţia magazinelor Auchan Cotroceni, care va fi deschis zilnic între orele 8:00 – 20:00, şi Auchan Obor, deschis de luni până sâmbătă de la ora 8:00 până la 21:00 şi duminică, de la 8:00 la 18:00.

Potrivit sursei citate, sâmbătă, 18 aprilie, magazinele Auchan din toată ţara vor fi deschise între orele 8:00 şi 18:00, iar pe 19 şi 20 aprilie, în prima şi a doua zi de Paşte, acestea vor fi închise. Începând de marţi, 21 aprilie, magazinele vor reveni la programul normal actual.

Și retailerul german Lidl a anunțat, vineri, că îşi va închide magazinele din România în prima şi a doua zi de Paşte, respectiv pe 19 şi 20 aprilie, activitatea urmând a fi reluată marţi, 21 aprilie.

În acelaşi context, magazinele MyAuchan din benzinăriile Petrom vor fi deschise în toată perioada în programul normal al staţiilor Petrom, cu excepţia staţiei din Bucureşti, dr. Herescu, care va funcţiona zilnic în intervalul orar 6:00 – 22:00.

În ceea ce priveşte cumpărăturile pentru sărbătorile pascale, reprezentanţii Auchan precizează că atât magazinele fizice din toată ţara, cât şi cel online, sunt deja aprovizionate cu tot ceea ce este necesar pentru această perioadă – de la alimente de bază, carne de miel, legume, verdeţuri, ouă, lactate, cât şi produse din ciocolată, cozonaci şi coşuri tematice ce pot fi oferite cadou.

De asemenea, până pe 18 aprilie sute de produse din oferta de Paşte, printre care sortimente de ciocolată, panettone, cozonac şi coşuri cadou beneficiază de reduceri de până la 30%.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.