Doamne fereste! “Portocala”, dezlantuit in trafic, la un pas sa calce cu masina doi copii

30 iunie 2020  |  12:56  |  👁 111 Vizualizari


Soc si groaza pe soselele din Ploiesti, dupa cum bine stim, dar nu ne asteptam ca printre nebunii soselelor sa se regareasca si celebrul “Portocala”. 

Un cititor ne-a semnalat faptul ca fostul paraditor a evitat in ultima clipa un teribil accident, sau, mai bine zis, victimele au evitat in ultimul moment masina cu care gonea “Zdreanta”.

Potrivit sursei noastre, Negulescu se afla la volanul unui autoturism marca Opel, de culoare argintie, cu numarul de inmatriculare PH…ZTV, in momentul in care era sa intre in plin in doi minori aflati in traversare prin loc marcat corespunzator.

“L-am vazut mai devreme in zona Afi si la o trecere de pietoni era sa ia pe capota doi adolescenti. Era imbracat cu o camasa roz si vorbea la telefon, nu era atent la drum si nu i-a vazut pe cei doi tineri. In ultima clipa i-a evitat si tot el se vedea ca injura.”, ne-a spus cititorul nostru. 

Faptul ca “Portocala” i-a injurat pe cei doi copii pe care era sa-i intinda pe asfalt nu ne mira, ca doar stim din ce “anturaj” provine, insa ce ne mira e cum e lasat Negulescu sa conduca autoturismul in conditiile in care singur s-a laudat ca sufera de tulburari psihice.

foto arhiva

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.