DN 1, blocat pe Valea Prahovei, la Azuga, după ce un copac a căzut peste o maşină în care se aflau două persoane

26 februarie 2023  |  14:07  |  👁 151 Vizualizari


Drumul naţional 1 este blocat, duminică dimineaţă, în zona staţiunii Azuga de pe Valea Prahovei, unde un copac lung de 15 metri s-a prăbuşit peste un autoturism în care se aflau două persoane. Şoferul maşinii, o femeie, acuză dureri în zona feţei. Femeia şi pasagerul au fost transportaţi la spital.

Circulaţia rutieră în zona accidentului a revenit la normal.

Ambii răniţi au fost preluaţi de ambulanţe pentru a fi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă.
Oficialii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Prahova au precizat că femeia în vârstă de 32 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral, un traumatism de coloană cervicală şi un traumatism toracic.

Pasagerul are şi el un traumatism cranio-cerebral, un traumatism cranio-facial, un traumatism la coloana cervicală, iar imediat după accident a  avut o sângerare nazală care s-a oprit.

În cădere, copacul a dărâmat un stâlp care susţine firele de alimentare cu energie electrică şi a rupt cablurile electrice, care au căzut pe marginea carosabilului.
La ora transmiterii acestei ştiri, copacul a fost tăiat şi îndepărtat, iar traficul rutier se desfăşoară alternativ, pe o singură bandă a drumului, fiind dirijat de către poliţişti.
Autorităţile care iniţial anunţaseră că în autoturismul strivit de copac se aflau patru persoane au revenit asupra informaţiei, subliniind că în maşină se aflau şoferiţa şi un pasager.
 Două persoane aflate în autoturism sunt transportate la spital, transmite Poliţia judeţeană Prahova. Este vorba despre femeia care conducea autoturismul, în vârstă de 32 de ani, şi despre un pasager în vârstă de 35 de ani.
Potrivit primelor date, şoferul autoturismului acuză dureri în zona feţei, fiind evaluat medical. În cădere, bradul a avariat şi un stâlp de electricitate şi gardul unui imobil,  conform Centrului Infotrafic.

Traficul este oprit pe ambele sensuri, se acţionează pentru remedierea situaţiei şi se estimează reluarea normală a circulaţiei în 30-45 de minute.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.