Directorul Teatrului Metroplis, George Ivașcu, a demisionat. A acuzat Primăria Capitalei de „subfinanțarea cronică” a instituției

16 aprilie 2022  |  08:00  |  👁 226 Vizualizari


Directorul Teatrului Metropolis, George Ivașcu, și-a anunțat demisia pe contul de Facebook al instituției, acuzând „subfinanțarea cronică” a acestui teatru, după conflictul cu primarul Nicușor Dan.

„Subsemnatul George Ivașcu, director fondator al Teatrului Metropolis, vă rog să luați în considerare, începând de astăzi, 15 aprilie 2022, demisia mea din această funcție. Deși rezultatul evaluării pe anul 2021 îmi permite să îmi continui activitatea încă doi ani, îl consider umilitor și, împreună cu lipsa dumneavostră de comunicare reală, lipsa corectitudinii informațiilor despre situația Teatrului Metropolis pe care le-ați oferit în mod repetat în ultima perioadă, precum și lipsa de încredere în calitățile mele manageriale, pe care ați declarat-o public, fac, practic, imposibilă colaborarea noastră în continuare.

A fost o onoare pentru mine să construiesc Teatrul Metropolis de la zero acum 15 ani, un teatru de proiecte absolut necesar și devenit de mare succes, și le mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături pe acest drum greu dar frumos – echipă, artiști din toate generațiile, colaboratori, parteneri și public. Plec cu capul sus și cu misiunea împlinită.
Regret că drumul nostru a fost oprit de dumneavoastră în ultimii doi ani prin subfinanțare cronică, dar consider că această decizie vă aparține în totalitate, ca Primar General și sunt sigur că se încadrează în viziunea pe care o aveți asupra vieții culturale a orașului București”, a acuzat Ivașcu, într-o scrisoare deschisă către primarul general al Capitalei, Nicușor Dan.
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.