Diaspora Europeană s-a REVOLTAT. Sute de mesaje îi DISTRUG pe liberali: Jos cu ei!

13 aprilie 2020  |  05:55  |  👁 508 Vizualizari


De la Mu*E PSD pana la MU*E PNL a fost doar un singur pas. Roata s-a intors. S-au bazat pe Diaspora si le-au cerut votul. L-au obtinut si acum pare ca ii ignora. Vorbim de liberali care sunt in mijlocul unui scandal. Grupurile de romani din afara tarii sterg cu ei pe jos si desi sustin ca le-au dat votul, acum regreta amarnic vazand atitudinea acestora. Românii din Diaspora au fost scosi din sarite de declaratiile lui Ludovic Orban care a sarit in apararea Schweighofer intr-o emisiune de la TVR 1 realizata de jurnalistul Ionut Cristache.

#Orban #APĂRĂ #HolzindustrieSchweighofer. Premierul Ludovic Orban, a vorbit, la TVR 1, despre tăierile de lemne, care au loc chiar și în această perioadă, a pandemiei de coronavirus. Surprinzător, Orban a informat că #România este importator net de lemn, nu exportator, așa cum cred românii. Cât despre austriecii de la #Schweighofer, premierul a acuzat că această companie este supusă unui “atac coordonat” și că ”aproape 80 la sută din lemnul pe care îl procesează este din import”

#Guvernanții noștrii ne cred tâmpiți, altă explicație nu mai există. Poate ne explică și despre “doctorul” Gheorghe Flutur cum a adus și protejează aceeași firma în Bucovina”, se arată intr-un comunicat oficial transmis de Diaspora Europeana. Textul continuă după materialul video.

Comentariile celor din strainatate au inceput sa curga dupa ce Ludovic Orban si liberalii au aparat Schweighofer.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.