Deputatul PSD Laura Moagher, la RTV: „Nu suntem de acord cu taierea pensiilor magistratilor!”

21 decembrie 2019  |  15:57  |  👁 423 Vizualizari


Laura Moagher Fulgeanu, parlamentar PSD de Prahova a sustinut ca nu este de acord cu taierea pensiilor magistratilor, masura propusa de PNL. Declaratia deputatei a fost facuta vineri seara, in emisiunea „Ultima ora” cu Liliana Ruse, la România TV.

Laura Moagher Fulgeanu este solidara cu doleanțele magistratilor din Prahova si este constienta de faptul ca politicul trebuie sa ajute actul de justiție, nu sa-l infraneze sau obstructioneze.

„Măsura actualei puteri nu este binevenită, într-un moment în care intreaga Europă așteaptă performanțe în acest domeniu, în țara noastră. In judetul Prahova, Adunarea Generală a Judecătorilor a decis, începând cu 20 decembrie suspendarea proceselor, în semn de protest față de decizia PNL care afectează în mod evident si ireversibil independența sistemului de justiție.”, a declarat deputatul PSD Prahova.

Deputatul Laura Moagher Fulgeanu va susține cauza acestora de la Tribuna Parlamentului, considerand ca sistemul nu va putea fi performant în condițiile în care se realizeaza tăieri de fonduri, nu exista investitii si nu este privit sistemul in perspectivă.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.