De-a râsu’-plânsu’! Un primar PNL a organizat paranghelie cu muzică populară la inaugurarea capelei mortuare din comună: „Veniți în număr cât mai mare!”

25 mai 2024  |  07:10  |  👁 71 Vizualizari


Unii primari nu mai au limite în campania electorală când e vorba de adunat voturi. Primarul PNL al comunei Tureni, Daniela Mănăilă, a decis că inaugurarea capelei mortuare din Ceanu Mic este un eveniment foarte important ce trebuie marcat ca atare. Drept urmare, cunoscuta solistă de muzică populară, Veta Biriș va susține un recital de pricesne și cântece patriotice.

Iată anunțul Primăriei Tureni:
Inaugurăm Capela Mortuară din Ceanu Mic

Dragii noștri, ne revine plăcerea și onoarea de a vă invita, în număr cât mai mare, la ceremonia de sfințire și inaugurare a Capelei Mortuare din Ceanu Mic, o investiție pentru normalitate într-un sat atât de drag nouă!

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 25 mai 2024, orele 12:00.

Înalt Preasfinția Sa Andrei, Mitropolitul Clujului, Sălajului și Maramureșului și Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului, va oficia liturghia de sfințire a edificiului.

Doamna folclorului ardelenesc, Veta Biriș, va fi – de asemenea – printre noi și ne va însufleți cu melodii patriotice și pricesne, pe care le interpretează atât de pe sufletul românului!

Vestea inaugurării capelei cu un recital nu a fost prea bine primită de unii locuitori ai comunei.

„Ca și locuitor al comunei Tureni și al satului Ceanu Mic, mă simt indignat de această invitație de a ‘sărbători’ dorința dumneavoastră de a ne îngropa, iar aducerea doamnei Veta Biriș la acest eveniment denota disperarea acută de care dați dovadă pentru a vă curăța ‘nefăcutele’ față de locuitorii acestui sat și comune minunate”, i-a transmis primăriței un cetățean.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.