Dăncilă îi răspunde lui Iohannis: E mai rău decât Băsescu

1 noiembrie 2019  |  10:11  |  👁 369 Vizualizari


Viorica Dăncilă i-a dat o replică lui Klaus Iohannis, cel care a atacat, din nou PSD.
Premierul Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, a declarat, într-o intervenţie la emisiunea lui Mihai Gâdea de la Antena 3, că preşedintele Klaus Iohannis e mai rău decât a fost Traian Băsescu.
„Klaus Iohannis e la putere de cinci ani. Acum vrea toată puterea. Vrea el să construiască ţara după ce cinci ani a fost un simplu spectator. Eu cred că şi-a dat arama pe faţă. PNL şi Iohannis nu iubesc România, ci doar puterea. De altfel, preşedintele Iohannis asta a şi spus, că vrea puterea. Dreapta se pregăteşte să treacă toată ţara prin sărăcie şi şomaj. Pentru că aceşti oameni nu ştiu să conducă decât pe dramele altora. În actualul PNL sunt toţi cei care au tăiat salariile şi pensiile românilor.
Eu cred că Iohannis e mai rău decât Băsescu. Băsescu nu a îndrăznit să sfideze deciziile Curţii Constituţionale. Eu cred că românilor li se pregăteşte un nou dictator. Un preşedinte care vrea un nou mandat, care vrea ‘Guvernul meu’ a doua oară, care vrea toată puterea în Parlament, care vrea ‘comisarul meu'”, a declarat Viorica Dăncilă.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.