Cum vor arăta în viitor mașinile de lux electrice și autonome? Ford prezintă viziunea companiei pentru marca sa de lux Lincoln

23 august 2022  |  12:48  |  👁 372 Vizualizari


Ford Motor a dezvăluit joi un concept elegant și futurist pentru a prezenta viziunea companiei pentru marca sa de lux Lincoln, notează CNBC. Conceptul Model L100 aduce un omagiu modelului Lincoln L din 1922, primul vehicul de lux al constructorului auto, prezentând în același timp viziunea sa despre cum ar putea arăta o mașină de lux electrică și autonomă, a transmis Ford. Vehiculul nu este destinat producției sau vânzării către consumatori.

“Vehiculele concept ne permit să reimaginăm și să ilustrăm modul în care noi experiențe pot prinde viață cu ajutorul unor tehnologii avansate și le oferă designerilor noștri mai multă libertate creativă ca niciodată”, a declarat Anthony Lo, directorul de design al Ford, într-un comunicat.

Vehiculul nu este destinat producției și nici nu va fi vândut consumatorilor. Producătorii auto folosesc în mod obișnuit vehicule concept pentru a măsura interesul clienților, pentru a atrage atenția sau pentru a arăta direcția viitoare a unui vehicul sau a unei mărci.

Compania a refuzat să facă publice performanțele vizate sau autonomia electrică a conceptului sau a unui astfel de vehicul, în cazul în care acesta ar fi produs în viitor.

Conceptul este un fastback elegant, cu geamuri la 360 de grade în jurul părții superioare a vehiculului și cu roți și anvelope mari și proeminente. Insignele Lincoln, asemănătoare cu un concept crossover anterior de la începutul acestui an, sunt iluminate pe vehicul în locul emblemelor fizice.

sursahttps://economedia.ro/cum-vor-arata-in-viitor-masinile-de-lux-electrice-si-autonome-ford-prezinta-viziunea-companiei-pentru-marca-sa-de-lux-lincoln.html#.YwTMGXZBy3A

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.