Cum a ajuns Adrian Dobre din primarul nepăsării, în pragul disperării

30 decembrie 2019  |  01:08  |  👁 224 Vizualizari


Incapabil să găsească soluții pentru colectarea deșeurilor menajere din municipiul Ploiești, odată cu răcirea vremii, Adrian Dobre se teme de ce e mai rău. Primarul Ploieștiului se teme de zăpadă, acest fenomen al naturii provocându-i insomnii în ultima perioadă, dată fiind prognoza meteo din ultimele zilele.

Pentru liniștea sa și în lipsă de soluții administrative, Dobre a apelat la două variante alternative: Sursele noastre spun că edilul ar fi fost văzut făcând mătănii în genunchi pe la biserici, rugându-se să nu ningă la Ploiești, iar în nopțile sale de neliniști, primarul stă ore în șir pe net și pe National Geographic, documentându-se despre încălzirea globală.

În această din urmă variantă, din care Adrian Dobre speră să afle că în România iernile vor fi blânde, primarul Ploieștiului are și o temere. Dispariția lui Yeti!

Primarul General se teme de crucea grea a zăpezii ca de prohodul gunoaielor, care i-ar îngropa definitv și cea mai mică șansă pentru un nou mandat în fotoliul călduț de la Primăria Ploiești.

Așa că după 3 ani jumate de somn și indiferență, în care donșoara Delia i-a publicat pe pagina de Facebook doar inepții dictate de Roberta Anastase, primarul Dobre trebuie să treacă deszăpezit hopul naturii și astfel poate prinde un loc 2 la alegerile locale.

În încheiere tragem două concluzii ca studiu de caz pentru cititorii ploieșteni:

  1. Bogdan Toader, președinte al Consiliului Județean Prahova, atât de blamat la rândul său de către Adrian Dobre, a binevoit a sprijini din propria sa inițiativă Primăria Ploiești pentru subvenționarea gigacaloriei pentru ploieșteni. Ce s-ar fi făcut primarul Dobre fără acest ajutor venit de la liderul Ciumei Roșii locale?
  2. Se pare că pentru Adrian Dobre este mai sănătos să nu facă nimic, pentru că atunci când face, se pare că încalcă legea. Din ultima încercare s-a trezit cu o plângere penală la DNA, din partea liderului USR Prahova, care contestă legalitatea organizării Orășelului Copiilor la Parcul Municipal Ploiești Vest. Și pentru că tot este în trend subiectul justiției, iar colegii lui Dobre de la PNL au atât de multă încredere în procurori, liberalii dorind cu ardoare desființarea Secției speciale de investigare a magistraților, primarul Ploieștiului poate spune așa: ,,DNA să vină să mă ia!”
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.