Culoarea anului 2020: 13 ținute elegante în nuanța sezonului

5 februarie 2020  |  12:35  |  👁 1257 Vizualizari


Culoarea anului 2020 este albastrul nobil.

De aceea ar trebui să ne completăm garderoba cu haine de bază din această paletă.

1. Paltonul din blană ecologică este principalul hit al acestei ierni. Un palton de culoare albastră vă va ajuta să creați o ținută deosebit de interesantă și de sofisticată.

2.

3. O soluție excelentă sunt accesorii tricotate de culoare albastră: căciulile, fularele sau mănușile de această culoare să vor combina perfect cu alte culori sau puteți opta pentru o ținută monocromă.

4. Albastrul este o alternativă elegantă culorii negre, de aceea nu ezitați să alegeți îmbrăcămintea de culoare albastră. Puteți alege și haine în carouri de această nuanță, veți obține o ținută foarte originală.

5. Puteți opta și pentru un palton clasic de culoare albastră pe care să-l combinați cu o pereche de pantaloni maro sau cu blugi.

6.

7.

8. Soluția ideală pentru iarnă va fi o geacă de culoare albastră.

9.

10. Nu uitați de costumul de culoare albastră. Este important ca stofa să fie de înaltă calitate, iar modelul să vi se potrivească perfect.

11.

12. Dacă nu intenționați să vă reînnoiți complet garderoba, puteți opta pentru o helancă de culoare albastră, care va adăuga expresivitate ținutelor.

13. O altă idee interesantă ar fi o rochie de catifea albastră cu o croială originală.

14. Puteți opta și pentru un pulover de această culoare pe care să-l combinați cu o fustă plisată din piele.

Această culoare este foarte frumoasă și elegantă și se potrivește oricărei vârste. Este considerată de către specialiști ca fiind o culoare profundă și misterioasă, care se asociază cu cerul și marea, reflectă pace, armonie, încredere și siguranță.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.