Copil de 10 ani, salvat de pompieri, după ce a căzut într-un lac de acumulare din Prahova

21 iulie 2021  |  06:09  |  👁 344 Vizualizari


Un copil de 10 ani a căzut în lacul de acumulare din localitatea Poienarii Burchii. Copilul a fost salvat la timp de către pompierii din Prahova.

Încă nu s-a descoperit modalitatea prin care a ajuns copilul în apă, cert este faptul că până la sosirea salvatorilor la locul intervenției, acesta a fost susținut la suprafață de către un adult, care a intrat în apă pentru a-l salva.

”Operaţiune dificila de salvare a unui copil de 10 căzut în fostul baraj din localitatea Poienarii Burchii. Din informaţiile primelor echipaje sosite la locul intervenţiei se pare ca un adult a intrat după copil şi îl susţine”, a transmis, marţi seară, ISU Prahova.

La fata locului au ajuns mai multe autospeciale, printre care, o mașină de stingere, una de descarcerare, o ambulanță și o barcă pneumatică.

La momentul intervenției pompierii au descoperit adultul care intrase pentru a salva copilul, la o distanță de aproximativ 50 de metri față de mal.

Intervenția a fost una dificilă din cauza debitului foarte mare al apei în contextul fenomenelor hidrologice, a anunțat ISU Prahova.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.