Consiliul Județean Prahova mai atrage în județ 14 milioane de lei din fonduri europene. Două proiecte în domeniul educației urmează să fie implementate

23 mai 2020  |  05:04  |  👁 318 Vizualizari


Consiliul Județean Prahova mai atrage în Prahova 14 milioane de lei din fonduri europene. Două proiecte în domeniul educației urmează să fie implementate.
Vorbim despre asigurarea de spații adecvate necesităților copiilor cu nevoi speciale din cele două centre școlare de la Filipeștii de Tîrg și Breaza, prin care se urmareste îmbunătățirea infrastructurii educaționale, creșterea gradului de participare la nivelul educației timpurii și învățământului obligatoriu, în special pentru copiii cu risc crescut de părăsire timpurie a sistemului, prin realizarea și amenajarea noilor săli de clasă, a cabinetelor medicale, a atelierelor de terapie și a celorlalte spații, astfel încât acestea să răspundă nevoilor specifice și individualizate ale copiilor, în raport cu tipul dizabilității.
Ambele proiecte sunt finanțate în cadrul Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020 și se află în faza de precontractare.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.