Consiliul Județean Prahova – Investiții importante în infrastructura educațională Filipeștii de Târg

21 august 2020  |  14:32  |  👁 505 Vizualizari


Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a semnat un nou contract de finanțare cu fonduri europene pentru construcția, reabilitarea, modernizarea, extinderea și echiparea infrastructurii educaționale a Centrului Școlar de Educație Incluzivă din comuna Filipeștii de Târg.
Valoarea proiectului este de aproape opt milioane de lei, acesta fiind finanțat în cadrul Programului Operaţional Regional (POR) 2014-2020, Axa prioritară 10 – Îmbunătățirea infrastructurii educaționale.
Centrului Școlar de Educație Incluzivă din comuna Filipeștii de Târg va avea ”spații adecvate necesităților copiilor cu nevoi speciale, prin îmbunătățirea infrastructurii educaționale, prin realizarea și amenajarea noilor săli de clasă, a cabinetelor medicale, a atelierelor de terapie și a celorlalte spații, astfel încât acestea să răspundă nevoilor specifice și individualizate ale copiilor, în raport cu tipul dizabilităților pe care le are fiecare în parte.”, a menționat Bogdan Toader în postarea sa.

”Consiliul Județean Prahova are semnate proiecte cu finanțare europeană pe toate axele deschise adresate consiliilor județene.”, a mai menționat președintele CJ Prahova, Bogdan Toader

Sursa: Bogdan Toader

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.