Consiliul Judetean Prahova amendat de Politia Rutiera pentru drumurile din judet care nu au fost deszapezite. Bataie de joc

16 februarie 2021  |  17:17  |  👁 678 Vizualizari


Consiliul Judetean Prahova amendat de Politia Rutiera pentru drumurile din judet care nu au fost deszapezite. Bataie de joc

Cinci drumuri (DJ) si unul national au fost ignorate de conducerea Consiliului Judetean Prahova, dupa ce vremea neprielnica a dus la inghetarea carosabilului si acoperit de zapada.
Din aceasta cauza, Politia Rutiera, in urma verificarilor, a sanctionat institutia Consiliului Judetean Prahova cu suma de 6000 lei.
,,Va comunicam faptul ca politistii rutieri verifica permanent modul de indeplinire a obligatiei de intretinere a drumului public pe timp de iarna, solicitand interventia responsabililor acolo unde situatia o impune. Pana la acest moment, la nivelul judetului Prahova, au fost aplicate 6 sanctiuni contraventionale pentru administratorii drumului, acolo unde politistii au constatat neindeplinirea obligatiei de intretinere a drumului public pe timp de iarna,,, au transmis reprezentatii IJP Prahova.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.